Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Fyzické testy - fakta a mýty

Dobrý den, již jsem absolvoval psycho testy a jsem poslán na testy fyzické. Rád bych si ujasnil pár možná mýtů ohledně tohoto přijímacího řízení. Přečetl jsem si, že stačí pro přijetí 32 bodů a následně po škole lze opakovat na požadovaný počet 36 bodů. Je to založeno na pravdě? A druhá věc, kterou jsem se dočetl je, že při nesplnění kliků je poskytnuta náhradní disciplína. Pokud neuspěji, za jak dlouho mohu opakovat? Z běhu nemám strach vůbec. Hraji fotbal, takže naběháno mám, ale vrchní část těla až tak silnou nemám a z toho důvodu mám strach z kliků. Děkuji za vaše reakce.
TOTTICR7 :: Datum založení: 08. 11. 2017 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BLEDYY 08:45:25 25. 11. 2017
Bledyy.jpg
Přesně, dost záleží na tom, který bojař Ti kliky počítá. Pamatuju si, že 2014 náborový kemp Sadská jsme měli dokonce pod sebou mírně zmáčknutou plastovku, které jsme se hrudí museli dotknout, takže to bylo o něco jednodušší. Je to jak kde a jak s jakým bojařem.

Počítej raději s verzí bez plastovky, pěkně hrudí až na zem a do propnutých rukou (loktů). :-)

Strach neměj, já taky jen běhal a posiloval hlavně tedy spodní část těla. Běh na 1 km něco asi 3 minuty, ale kliků jsem tehdá dal asi 28 :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZUZAN 06:35:37 14. 11. 2017
ZuzaN.jpg
Ahoj,dělala jsem je před měsícem. Kliky minmálně 18. Požadovavný počet bodů je min. 36. U nás chtěli aby jsme se opravdu hrudníkem dotkli země,jinak to moc neuznávali.Určitě žádná náhradní disciplína není. Fyzické testy můžeš opakovat každý týden, teda aspoň u nás to tak je.Hodně štěstí

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 01:00:07 14. 11. 2017
default.png
U kliku je zasadni to, kdo je pocita a jake provedeni vyzaduje.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAN-POLICKY 21:03:17 13. 11. 2017
Jan Polický.jpg
Je to určitě mýtus. Minimum je stále a pořád 36 bodů. Jinak Kliky jsou v pohodě, jen to chce prostě makat. Já udělal bez problému 51 kliků s tím, že jsem chtěl min. 50. Je ale fakt, že já zase nejsem extra běžec... :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLEDYY 20:35:08 13. 11. 2017
Bledyy.jpg
Pro přijetí je minimum 36 bodů, o žádném snížení na 32 bodů jsem neslyšel, kamarád ted před nedávnem testy dělal a bylo min 36 bodů. Náhradní disciplína žádná není. Pokud neuspěješ, můžeš je opakovat hned v dalším termínu, který bojaři budou mít vypsaný. Ale doporučuju, pokud bys napoprvé neudělal, se na to lépe připravit a nechodit hned další termín.

K těm klikům, pokud uspěješ, je dost možné že pojedeš na kurz na zbran do Vyškova, a tam se klikuje pořád. :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio