Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Doba platnosti psychologické způspbilosti u PČR

Zdravím všechny, mám otázku na někoho znalého ohledně platnosti psychotestů, fyzických testů a Kurzu na zbraň. Rok jsem sloužil u Policie ČR v Libereckém kraji. Z rodinných a osobních důvodů jsem požádal o propuštění ze služebního poměru ke dni 15. 08. 2017. Nyní se hlásím zpět do služebního poměru, ale do Středočeského kraje, konkrétně Ml. Boleslav - Dopravní inspektorát. Byl jsem již na UO Policie v Ml. Bol. a komunikoval s panem plukovníkem. Ten semnou okamžitě rozjel přijetí k policii a evidoval mě v personálním systému. Následně mě bylo ale sděleno, že psychotesty, fyzické testy a kurz na zbraň musím opakovat znovu. To se mě po konzultaci s personálním oddělením v Liberci nezdá. Platnost psychotestů by měla být 2 roky. Hovoří o tom i čl. 7 odst 3 pokynu policejního prezidenta č. 231/2016 (můžu opakovat psychotesty v souvislosti s přijetím do služebního poměru příslušníka až za 2 roky ode dne posledního zjišťování osobnostní způsobilosti) Z toho logicky vyvozuji - má osobnostní způsobilost byla uznána dnem 08. 11. 2016, platnost by měla být do 08. 11. 2018. Stejná informace mě byla sdělena i na personálním odd. v Liberci - platnost psycho - 2 roky ode dne zjišťování, fyzické 3 roky a kurz na zbraň by měl být platný doživotně. Máte s tímto někdo nějaké zkušenosti? Se znovupřijetím k policii a s opakováním celého "kolečka"? Moc díky za info.
MRLANGUSTA :: Datum založení: 15. 11. 2017 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio