Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Existuje možnost ročního studia a výcviku v Brně a sloužit třeba poté v Praze nebo Ostravě???

Zdravíčko třeba jednou mí budoucí kolegové. Mám dotaz ohledně ročního výcviku. Mám čtyřletou dceru a jsem na ní sama. Každopádně chci pracovat u Policie a roční výcvik bych chtěla dělat v Brně z důvodu toho, že tam mám zařízenou školku a mohla bych tam bydlet v domku po mé babičce. Po ročním výcviku bych ale nemohla sloužit v Jihomoravském kraji, protože mi malou nemá kdo hlídat v rámci odpoledních a nočních směn. Proč je podmínka, že když budu studovat poliejní školu v Brně, tak se musím upsat na 2-3 roky, že budu sloužit v Jihomoravském - v tom samém kraji? To mi sakra hlava nebere a je to ten největší problém. Poraďte prosím, jestli třeba nejde udělat výjimka...
TERISHKA8-GMAIL-COM :: Datum založení: 28. 11. 2017 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BLEDYY 20:44:20 01. 12. 2017
Bledyy.jpg
Ja si dovolim reagovat na to "odpolednich a nocnich smen". Nevim, kde bys mela slouzit,ale u PCR se slouzi teda hlavne 12ky a to jsou denni/nocni ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOKOSOJ 23:01:48 30. 11. 2017
default.png
Ahoj, já sloužim v Praze a ZOPku sem dělal v Brně. Aspoň tu školní část teda, praxi sem už zas měl v Praze. Spousta pražskejch kolegů byla i v Holešově. Záleží, jak se domluvíš a jak maj místo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio