Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Hodně otázek

Ahojte. Jelikož odpovědí z personálního se asi nikdy nedočkám, chci se zkusit zeptat někoho, kdo už v tom má praxi a udělat si trochu jasno. Dost vážně uvažuji o vstupu k PČR (studoval sem Ochranu osob a majetku, takže tak nějak lehce představ co mě čeká bych měl). Fyzička a zdraví je ok, psychotesty jsem dělal k BISce a prošel, takže tam by také problém být neměl. Pokud mě teda vezmou, předpokládám že na ZOP budu v Holešově. Otázka zní: jak dlouho to trvá? Prý 9 měsíců, tady jsem se dočetl že dokonce 12, slyšel jsem že se to má krátit na 6? Pro mě docela dost podstatná otázka na kterou jsem taky nenašel jednoznačnou odpověď: dá se tam dojíždět nebo tam musím bydlet? Měl bych asi docela problém dělat celou dobu jednu a tu samou práci, a chtěl bych se tam někde posunout. Je mi jasné, že nebudu za rok šéfovat kriminálce, ale chtěl bych se nějak postupem času (počítám s několika roky) propracovat ideálně k zásahovce, což by mě naplňovalo asi nejvíce, případně jsem uvažoval o SPJ (pokud teda cesta k zásahovce nevede přes SPJ). Chci se zeptat: je tam nával lidí? Na spj i zásahovku? Dá se tam nějak reálně dostat nebo se tam uvolní místo třebas jednou za 5 let a dostat se tam dá jen přes protekci? Nemám nějak moc představu jak to úplně funguje, takže mě prosím hned nezpranýřujte, díky.
DANDA123 :: Datum založení: 29. 11. 2017 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SEKTA 23:44:06 20. 05. 2018
Sekta.jpg
Na ZJ jsou výběrka pravidelně , stačí pak hlídat vyhlášení na intranetu a připravit se na nej...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAN-RUZOVY 21:10:53 20. 05. 2018
pan Růžový.jpg
Jestli můžeš, jdi raději k BISce. Ale asi máš nějaký problém s prověrkou anebo Tě prostě nevzali. K policii se pak můžeš kdykoliv vrátit, tedy přejít.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BAADER 14:54:07 19. 05. 2018
default.png
Hodne otazek a zadna odpoved. K SPJ berou mlady 20 lety ucha hned po nastupu, takze zadny velky problem se tam dostat neni, pokud je tam volne misto. ZJ je jina liga. Je to mnohem personalne mensi oddeleni, takze doplnovani lidi e i tak caste a prijimaci vycvik je rekl bych velmi narocny. Tusim 1 tyden tvrdeho vycviku vedne v noci za dohledu mimo jine psychologu a zdravotniku. Jsou navozovane ruzne situace jako treba reseni slozitych situaci pri nedostatku spanku atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio