Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Střelecké prověrky

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Jak je to, když se mi nepovedou střelecké prověrky? Minulý rok jsem je bohužel neudělala a mám strach, že se mi nepodaří ani letos. Můj dotaz zní. Když je neudělám ani letos, čili 2 roky po sobě, vyhodí mě? Mám z toho špatné spaní, střelba není moje nejsilnější stránka. Mám už i po služební zkoušce. Děkuji všem za informace.
AN-SPURNA :: Datum založení: 18. 05. 2018 :: celkem 36 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AN-SPURNA 19:42:32 22. 05. 2018
default.png
Děkuji všem za rady. Uteklo mi to o jednu ránu. Ale mám z toho teď hrozne nervy. Nicméně jste mě dost uklidnili. Za to všem moc děkuji. Střelbu samozřejmě budu cvičit i mimo službu na střelnici :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOBRAS 16:00:43 22. 05. 2018
default.png
Hlavně se neptej Bojařů.. to jsou největší idioti... to už bylo za mne rok 1978... 60% blbečci a dneska tak 90%. Zajdi si někam na střelnici a dej si hoďku mířenku... O ničem jiném ty naše hovadiny nejsou... tvůj problém bude asi to co u většiny střelců strháváš... Ale řešil bych jen tehdy kdyby někdo začal něco kecat což nikdo nebude.... To je jako, že někdo se blbě vyspí a nebo má něco se zády nebo rukama a neudělá nějakou sračku z fyzickejch hoď to za hlavu :) a soustřeď se hlavně na praktickou práci a tohle neřeš v současný situaci :) Vím o čem mluvím v uniformě do minulého roku celkem 39 let :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 13:45:03 21. 05. 2018
default.png
Tak kolegové Tě už uklidnili, že ti "vyhození" rozhodně nehrozí. Ale já tě v klidu nenechám a pokusím se tě alespoň trochu nakopnout(myšleno v dobrém). Koukej na sobě zamakat a něco s tou (ne)střelbou udělat. Úroveň těch střeleb není pro II. skupinu úplně nejsnazší, ale záleží taky "o kolik nenastřílíš". Určitě to má nějakou příčinu, zkus si přímo na střelnici popovídat s nějakým bojařem.


Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FEHER 21:33:15 20. 05. 2018
default.png
Přesně jak píše Chip - za nynější personální situace je jakýkoli postup vedoucí k odstranění nezpůsobilého kusu nepravděpodobný. Přidám osobní zkušenost - máme na oddělení několik takových, kteří/které neudělali/y fyzické několikrát ročně (řádný termín i opravné), a to opakovaně, a nic se neděje - vždyť přeci "nejsou lidi". Zároveň jsou to největší lemry líné, které se snaží k tomu strhnout i ostatní, a přeci dál slouží. V tomhle ozbrojeném souboru písní a tanců se rozhodně nemusíš bát, že by tě někdo vyhodil "jen" za to, že opakovaně nesplňuješ podmínky pro setrvání ve služebním poměru...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOBRAS 09:24:45 20. 05. 2018
default.png
Ahoj,
Upřímně nic si z toho nedělej... Jestli někdo odvozuje schopnost, použít zbraň splněním pachatele tak je to trošku legrační a otázka je jestli vůbec zbraň má mít :D Když jsem nastoupil já bylo běžné střílet na 25m ( což je šílenost) V reálné situaci kdy hlavní roli hraje zvládnutí vypjaté situace ( vím z vlastní zkušenosti) muže člověk efektivně pudově střílet na tak řekněme 5-8m.
Já na posledních prověrkách střílel myslím střílel na něco okolo 15 a pak ně nějakých 7-8m. Takže jestli to máte stejné a trefíš se na tu kratší vzdálenosti tak bych to neřešil.... Důležité je v případě zásahu udržet rozum a nepanikařit... Navíc né každý polda vždycky zvládne všechno.. Taky záleží na tvém zařazení ohledně všeho tohoto... Ale věř, že nejsi jediná....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FIZIRN 19:59:41 18. 05. 2018
default.png
Přesně tak, jak píše poldicek. Pokud nedáš střelby (a třeba za Tebe nenastřílí některý z kolegů...) tak Tě určitě nevyhodí. Je otázkou k jaké skupině sloužících Tě zařadit, pokud sedíš v kanclu a nepřicházíš do kontaktu s pachateli tr. činů a nebo jsi na ulici. Pokud jsi druhý případ, asi bych se snažil s tím něco dělat...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 16:20:20 18. 05. 2018
default.png
Ale slouzim teprve 10 let :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 16:20:02 18. 05. 2018
default.png
PAVEL03 [2018-05-18 10:56:07]: Presne tak !
Proverky strelecke a telesne jsou na takove urovni, ze je udelam po nemoci a po pulrocnim nestrileni. Tak kde to jsme :)
Chip :)
Ano to je teorie. Ja to v praxi jeste nevidel. :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 14:10:12 18. 05. 2018
Chip.jpg
AN-SPURNA [2018-05-18 10:23:17]: No ono to tak úplně není. Soustavné neplnění prověrek může mít za nasledek zhoršemí služebního hodnocení na nevyhovující a je možno přistoupit ke snížení osobního ohodnocení a odměn. ( Samozřejmě za předpokladu, že je z čeho snižovat) :-) :-) Záleží jak se k tomu postaví vedoucí. Samozřejmě za nynější personální situace je to vysoce nepravděpodobné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL03 10:56:07 18. 05. 2018
default.png
Vyhodit te nemuzou. Otazka zni: Je to ale tak správně?
Co až budeš potřebovat použít střelnou zbraň proti ozbrojenému pachateli? Když se netrefís na první pokus, může to schytat nevinná osoba.
K čemu ti je nosit zbraň, když budeš nebezpečná sobě i svému okolí?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio