Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak na psychotesty

Zdravím, chtěla jsem někoho poprosit jestli by mi nemohl někdo pomoct zvládnout psychotesty? Poradit jak na to. Absolvovala jsem je letos k PČR a bohužel mi bylo řečeno že jsem neprošla jejich kritériemi, ale jaký ty kritéria jsou a co se jim nelíbilo se člověk nedozví. Chtěla bych to zkusit jinde u jiné složky, ale bohužel nevím jak mám tedy odpovídat. Diky
MYSOUN :: Datum založení: 12. 10. 2018 :: celkem 38 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FOXX 08:52:43 18. 10. 2018
Foxx.jpg
AF13 [2018-10-18 03:00:30]: Ano, domnívám se, ze ano... stejne bychom mohli polemizovat o lékaři, ktery dela posudek, či komise dělající prezkum... jsou jiste limity, které vyhodnotí počítač... pokud je neco na hraně, teprve potom dle meho názoru vstupuje do vyšetření faktor psychologa. Nikdy by nemel projít clovek s poruchou nebo deviaci. Ze projde hodne divnych, ne uplne vhodných lidi, i kdyz co je vlastne hodne, ze... je dáno i tim, ze uchazečů je tak málo, ze to, co by pred 10 lety neprošlo ani omylem, v posledních letech proste projde :-/
Pak je taky faktor výběrového kempu. Pokud je dobre postaveny, je to super vec. Tam uz vas hodnotí nejen psychologové, ale i policisté, zpravidla bojari... no a někde je dokonce jeste závěrečný pohovor, kde si s vami pomerne dlouho povidaji štajby, které taky mají neco málo odslouzeno.


Takze vážená dámo, pokud jste nemela ultra smulu na psychologa, což si nemyslim, tak mi věřte, ze policie je v náboru natolik v p*deli, ze pokud byste byla alespon trochu vhodná, tak projdete. Podle toho, co jste psala níže, a budu se opakovat, jste tam proste placala nesmysly. A stylizovat se do neceho ve 30 letech je znakem nevyzralosti, bez urážky. To uz jste ve věku, kdy byste si mela byt jistá tim, kdo jste, proc se hlasite k policii a proc by vas ta policie mela chtit.

Preji vám mnoho úspěchu jinde, pripadne treba v jinem sboru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYSOUN 06:22:06 18. 10. 2018
default.png
Souhlasím s Af13 jelikož můj první neúspěch s psychologickými testy mi připadal podobný s tím co píše pan pode mnou. Pan psycholog se mě maximálně zeptal proč chci k policii a co budu dělat když mi to nevyjde a pak četl moji vyplněnou "slohovou práci" o mém dosavadním životě toď vše.. že mu to prý stačí,ale na nic ohledně mých vyplněných 300otazek plus nakreslení stromu atd. nezeptal se z toho na nic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYSOUN 06:21:07 18. 10. 2018
default.png
Souhlasím s Af13 jelikož můj první neúspěch s psychologickými testy mi připadal podobný s tím co píše pan pode mnou. Pan psycholog se mě maximálně zeptal proč chci k policii a co budu dělat když mi to nevyjde a pak četl moji vyplněnou "slohovou práci" o mém dosavadním životě toď vše.. že mu to prý stačí,ale na nic ohledně mých vyplněných 300otazek plus nakreslení stromu atd. nezeptal se z toho na nic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 03:00:30 18. 10. 2018
default.png
"Jak již bylo receno... ideální je dle meho názoru nelhat. Potom teprve dojde k objektivnímu (relativně) posouzení, zda se do sboru hodím. Prece se nebudu cpát nekam, kde bych byla sama nešťastná.. "

Otázka je, zda ve většině případů psycholožka, která nastoupila k policii bočním vstupem, tj. rovnou na místo psychologa, má dostatečné schopnosti na to, objektivně posoudit, zda se hodíte ke sboru? Je zřejmé, že v mnoha případech to může posoudit jen velmi těžko a spíše se rozhoduje jen podle toho "co jí vyhodí počítač" + na základě nějakého svého osobního dojmu z uchazeče při pohovoru. Ano, můžeme doufat, že psychologové poznají různé šílence... ale když se u policie podíváte na své kolegy, kolik z nich se k policii "hodí"? A kolik znich spíše objektivně "nehodí"? Opravdu to psychologové poznají na základě převážně písemných testů, namalování stromu a pohovoru?

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLER 22:08:48 17. 10. 2018
default.png
Zdravím, trochu odběhnu od tématu (pardon), ale nedá mi to, když zde vidím i ženské pohlaví. Holky, jak se vám daří mezi muži? :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 19:23:32 17. 10. 2018
Foxx.jpg
Jak již bylo receno... ideální je dle meho názoru nelhat. Potom teprve dojde k objektivnímu (relativně) posouzení, zda se do sboru hodím. Prece se nebudu cpát nekam, kde bych byla sama nešťastná..

Jinak my jsme meli okolo 600 otázek... a při pohovoru mi psycholožka rekla, ze mi vyšel velmi nízký “lžifaktor” - do dnes nevim, proc mela potrebu mi to sdělit, ale opravdu jsem v podstate temer vubec nelhala a za svými názory si v odpovědích stala, i kdyz se otázka lehce změnila. Jakákoliv stylizace do nějakého psych. profilu je pro vas kontraproduktivní. Pokud nejste génius, nemáte šanci dokonale oklamat psychologické vyšetření. A kdyz to bude zkoušet opravdu ne prilis povedené, což dle vami zmíněných odpovědi zde na fóru vypadá, ze jste moc obstojně nelhala, tak vám vyjde bud za A) ze jste Superman, nadclovek, ktery dokáže byt vsechno a nic, pripadne v horším pripade za B) ze lžete jako kdyz tiskne nebo za C) neznáte se, nejste dostatečně vyzrálá a nemáte na sebe jednoznačný názor, nebo taky uplne nejhůř za D) trpíte nejakou poruchou, deviaci :-))

Takze opravdu odpovídat sama za sebe, bez úprav. :-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYSOUN 16:32:05 17. 10. 2018
default.png
Děkuji všem moc za vaše odpovědi a případné rady. Je mi jasné že tato práce není pro každého, nè každý na to má. Já jsem si bohužel naivně myslela, že mi je to souzené a pro to mě to dostalo že mě nevybrali. Chci na sobě pracovat a nechci to vzdát takže zkusím všechny složky dokud aspoň jedna neklapne :) chtěla jsem jen radu abych se vyvarovala dalšímu neúspěchu , ale je mi jasné že správné odpovědi prostě nejsou tudíž budu odpovídat zase popravdě a neutrálně :) děkuji za odkaz mrknu na to a toho psychologa si také promyslím ;) PS.: Už je mi víc jak třicet takže se mi moje psychika lépe nevyvine :( :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NIKACARLIER 15:26:57 17. 10. 2018
NikaCarlier.jpg
http://www.policejni-psychotesty.psychoweb.cz/
Tady je seznam testů, které se u výběrka používají, snad ještě pořád. Nicméně, psychotest nejde vyplnit správně, nebo špatně. Prostě podle normy se na tu práci nehodíš, nemusel to přímo vyhodnotit samotný test, ale psycholog při pohovoru. Možná na to nemáš náturu, každopádně neexistuje žádnej model toho, jak odpovídat, aby byl člověk přijatej. Ale nic ti samozřejmě nebrání to za dva roky zkusit znovu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 15:09:08 17. 10. 2018
Cody.jpg
Ještě že ty psychotesty jsou,alespoň nějaké síto....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 15:03:45 17. 10. 2018
default.png
Už jsem to tu párkrát psal. Na různé profese(práce) jsou výhodné různé nátury(povahy - vlastnosti = temperament (vrozený)+charakter(získaný).

Těžko půjde dělat lupiče někdo, kdo bere ohledy na druhé. Knihovníka taky nepůjde dělat někdo, kdo miluje společnost lidí atd.

Pro policii jsou také nějaké optimální vlastnosti - člověk se nesmí bát prosazovat svůj názor, ale zase musí uznávat autoritu, nesmíš být pomalý jak želva, ale rychlost-zbrklost taky není dobrá atd.

Mysoune, osobnost se asi do 30 let věku vyvíjí, pak už se člověk nemění. Jestli opravdu stojíš o práci u PČR, vůbec bych neváhal oslovit nějakého psychologa. Nechal bych se diagnostikovat - zhodnotit a pak bych pracoval na těch "slabých" stránkách.

"Kdo žádné sny nemá, tomu se ani žádné nevyplní."

Takže vytrvej, bojuj, nevzdávej to, makej na sobě. :) Není všem dnům konec.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio