Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Soukromá dlouhá zbraň do služby

Ahoj, četl jsem reakce na kolegu co chtěl soukromou zbraň do pouzdra a doufám, že to tu nebude mít stejnou odezvu a snad svůj dotaz náležitě odůvodním. Nikdy jsem si nemyslel, že se dostanu do situace, kde budu na místě činu vraždy jako první a když jsem šel pod štítem a balistickou ochranou do baráku střelce (naštěstí tam nebyl), tak jsem měl pocit jako nikdy v životě. Po čase jsem si uvědomil, že jsme vyzbrojený jako prvosledová hlídka dlouhou zbraní s nedostatečnou ráží proti neprůstřelným vestám a obyčejnej civil může mít ráži která nás propálí. Tady je ta otázka: Můžu si do služby, do trezoru auta dát svoji dlouhou zbraň vyšší ráže? Pokud si dobře pamatuju, tak do služby si můžu vzít svoji zbraň, ale skrytě, ale nevim už jestli může mít větší ranivej účinek než služební. Předem děkuji za odpovědi, popřípadě mě odkažte na zákon nebo ZPPP, já už nevim kde jsem to četl.
TOMASQ :: Datum založení: 15. 10. 2018 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio