Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

IQ test MP Praha

Zdravím, je tu někdo kdo v tomto roce absolvoval psychologické vyšetření k MP Praha, prosím? Mám otázku k IQ testům... Hl. k matematice. Když z daných příkladů k vypočítání zvládnu či stihnu vypočítat alespoň jejich polovinu, bude mě to stačit k celkovému splnění IQ testů? S tím, že ostatní úlohy bych také zvládla minimálně na polovinu a více. Tj., obrazce, kostky, znaménka, analogii, apod. A ještě dotaz :) Testy k matematice si zkouším na webu: http://kpolicii.epsychotesty.cz - kde je určitý výběr možností výsledku. Je tato možnost i u testů k MP Praha? Předpokládám, že ne, ale nevím. Nic k tomu jsem v diskuzích zde nenašla. Děkuju za případné odpovědi.
BELLINDE-SEZNAM-CZ :: Datum založení: 23. 10. 2018 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BELLINDE-SEZNAM-CZ 14:00:13 11. 12. 2018
default.png
Ahoj,

promiň, že mě odpovědi tak dlouho trvají.
Není to omezeno počtem slov. Myslím, že jsme psali dvě strany A4. Víc prostoru na to nebylo. Jsou určité body v zadání např.: budeš psát o tvém dětství, rodičích, o tvém dospívání, jaké máš cíle do budoucna apod. Nic hrozného. Ta matika není těžká. Já to doma normálně počítala levou zadní, ale jak se dostaneš na ty testy a najednou ti měří čas tak člověk je trochu pod stresem. Neřekli nám kolik na to máme času, jen že řeknou ,,Stop" a nesmí se už nic psát. Ale bylo to časově kolem těch 8 min. Já myslím, že každý rozumný člověk co měl na škole průměrný výsledky tak to zvládne.
A k tomu počtu příkladů: ano, bylo jich vždy v každé úloze 20.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TS96 12:14:07 02. 12. 2018
default.png
Díky moc za odpověď! V té slohové práci byl nějaký minimální počet slov? A v těch jednotlivých úlohách je 20 příkladů jako v testech na internetu? Matematiky se právě dost bojím, nikdy mi nešla, vždycky jsem byl spíše na jazyky. Snad bych to tedy mohl dohnat v dalších úlohách.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BELLINDE-SEZNAM-CZ 19:47:32 28. 11. 2018
default.png
TS96 [2018-11-22 19:54:42]: Ahoj, testy k MP jsem nakonec udělala. Dělala jsem je 29.-30.10.2018
Hodně mě pomohlo připravovat se tady: http://kpolicii.epsychotesty.cz. V matematice na výběr odpovědi nejsou. Výsledky musíš spočítat. S tím, že v matematice byly ještě odmocniny, ale asi jen dva lehké příklady.
Tu matematiku jsem měla horší, ale zas jsem měla v jiné úloze, ohledně paměti, navrch. Nakonec vyhodnocují všechny úlohy dohromady tj. skládání obrazců, úlohy z matematiky, kostky, obrazce, doplňování vět, testy paměti, analogii, zoběcňování. Když v jednom nebudeš vědět třeba ani půlku tak musíš víc zabrat v jiné úloze. Ty všeobecní znalostní testy tam nebyly jako jsou v těch zkušebních testech v odkazu. Diktát se také žádný nepsal. Jen životopis ve slohové formě. Kreslil se obrázek stromu. Pak tam byly osobnostní testy. Byli jsme tam 4. Všichni jsme tu IQ část testů udělali. Já teď čekám na výsledky zdravotní části. Ale mělo by to být ok. Ptej se pokud potřebuješ více info.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TS96 19:54:42 22. 11. 2018
default.png
Zdravím, jak je to s tím výběrem odpovědí ? Je tam stejně jako v těch výše zmíněných testech na výběr nebo všude výsledky doplňujete ? Díky za odpověď.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BELLINDE-SEZNAM-CZ 18:14:37 23. 10. 2018
default.png
Děkuju :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 13:59:23 23. 10. 2018
default.png
IQ test je stejny u vsech slozek cca. Polovina by mela stacit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BELLINDE-SEZNAM-CZ 11:47:20 23. 10. 2018
default.png
Na testy jdu v pondělí a v úterý. Tj., 29-30.10.2018

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio