Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zápočet praxe u celní správy

Ahoj, chtěl bych přestoupit z pracovního poměru u VSČR (vychovatel) do služebního poměru u CS. Nemáte někdo zkušenosti se zápočtem praxe v tomto případě? Budu vděčný i za informace o aktuální situaci u CS (možnost kariérního růstu, výše osobního příplatku, odměny, směnnost atd). Některé diskuze na toto téma jsou již několik let staré. Díky! Jarda
JARDAK :: Datum založení: 05. 11. 2018 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DOGING 14:05:45 08. 11. 2018
default.png
MELCHI [2018-11-07 08:59:33]: a taky bude po prémiích příští rok

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MELCHI 08:59:33 07. 11. 2018
default.png
Pokud chceš jít ke clu, tak si pospěš a hned se přihlas do výběrového řízení. Ruší se stovky tabulkových míst a chystá se stop stav.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDAK 18:53:24 06. 11. 2018
default.png
Díky moc za Vaše odpovědi. S praxí jsem to myslel na získání vyššího stupně v platové tabulce, abych nezačínal úplně od nuly. VŠ mám, mgr. Ve VSČR je to s penězi poslední dobou bídný a nejenom s penězi. Ještě jednou díky za cenné informace!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MELCHI 08:20:12 06. 11. 2018
default.png
Odměny jsou často, ale záleží na oddělení a na tom, zda je vyplácí CÚ nebo GŘC. Osobní je hodně individuální v závislosti na odboru/sekci,na kterém človek pracuje. V rámci výběrka ti sdělí, kolik je obvyklý průměr na dané pozici. Se zápočtem praxe je to, jak psal apep. Každý týden je k dispozici přehled nových výběrových řízení, je možné sledovat i aplikaci OSM na stránkách MV.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 21:18:49 05. 11. 2018
default.png
Ahoj, ohledně uznávání praxe nevím jak to přesně myslíš. Do doby trvání trvání sl. poměru (k výsluze) ti to nezapočtou, ale na získání vyššího stupně v platové tabulce ano. Možnost kariérního růstu nějaká existuje, pokud máš VŠ tak nějaká výběrka jsou, záleží co by tě zajímalo. Příplatky jak kde, ale jsou celkem časté (dokud ale jsou peníze), odměny jsou cca 3x do roka, směnnost má mobilka, mýto, někde dohled nad subjekty, operační středisko, ostraha a skoro celý CÚ Ruzyně

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio