Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Chtěl by někdo sloužit/být převeden k PMJ? :-)

Ahoj, mám podanou žádost o převedení z Pohotovostní motorizované jednotky (PMJ) k jinému útvaru. V rámci současné personální situace (v celé policii) je nejjistější a nejrychlejsí způsob nástupu/převedení z útvaru na útvar "kus za kus", přičemž lze toto využít i v případě nového náboru budoucího kolegy/kolegyně. Měl by někdo zájem sloužit u PMJ Praha? V případě že ano, pak nejlépe SZ, případně telefonická či osobní domluva. Díky.
FINNEGAN-US :: Datum založení: 07. 12. 2018 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ALDA7 21:58:37 19. 06. 2020
default.png
Ahoj,

Já zrovna vyjednávám s personálním. Chci jít právě k PMJ. Jsem bez zkušeností u PČR a budu muset jít na rok ZOP.

V pondělí plánuji zaslat personálnímu dokumenty, které musím vyplnit a po kterých následují ty fyzické testy, zdravotní a psychologické vyšetření. Zatím jsem tedy úplně v počáteční fázi.

Měl bych tedy zájem pokud nějaká taková možnost je. Chci jít totiž k PMJ a nechci být šoupnut na jiné oddělení. Kolik je tam vůbec teď volných míst?

Proč chceš odejít z PMJ?

Jaké jsi oddělení a skupina?

Díky,
Aleš

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOM1994 02:26:58 19. 06. 2020
default.png
Ahoj,

Já mam domluvené místo u pana Npor. Jakoubka, ale jsem pod ŘSCP...konkrétně Mobilní jednotka Praha a hledám za sebe náhradu. Asi to není to co popisuješ, ale zkusit to musím, díky za odpověď.

Dominik 736209003

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio