Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Obor na VŠ - Humanitní studia nebo více technologie ?

Dobrý den, tento rok v září chci nastoupit na vysokou školu po gymnáziu. Rozhoduji se mezi Ochranou obyvatelstva na UTB nebo Bezpečnostními a strategickými studii na MUNI. Ve Zlíně je to víc o IT, matice atd. a v Brně více o humanitních oborech, včetně specializovaných jako je extremismus a terorismus. Po studiích chci určitě k PČR, případně něco jako Europol, Interpol atd. Chtěl bych se zde zeptat těch, kteří mají zkušenosti a ví,jak to chodí, co si myslíte, že se lépe využije (více mě táhnou ty humanitní vědy). Předem díky těm, kteří poradí
BASTI :: Datum založení: 04. 01. 2019 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOHN158 08:23:14 08. 01. 2019
john158.jpg
hlavně jazyky a zahraniční stáže :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 16:33:59 05. 01. 2019
Foxx.jpg
Ahoj, myslim, ze sis odpověděl sam - proste jdi studovat to, co si myslis, ze te bude bavit více. Tři roky umi byt pekne dlouhe, tedy pravděpodobnost úspěšného zakončení studia je tam, kde te bude studium naplňovat. Hlavne potom sam budes směřovat i kariéru tam, kde se budes schopen realizovat., a to uz nebudou pouhé 3 roky. Tedy základní pravidlo je - dělej, co te bavi, dělej to poctivě, a úspěch se dostaví s tim v ten správný cas.:-) Hodne stesti v životě.:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio