Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zrušení přijímacího řízení a co teď?

Zdravím, hlásil jsem se na cizineckou v Praze (Ruzyně), v listopadu 2018 jsem úspěšně prošel psychotesty, v prosinci zdolal fyzické testy, vyřídil si zdravotní dokumentaci u praktika, očního ad. a když jsem dnes volal pí Plačkové, aby mě objednala na další lékařské vyš., bylo mi sděleno, že mi byl zaslán dopis o ukončení přijímacího řízení. Absolutně jsem nechápal proč, důvody se samozřejmě nesdělují. Je možnost nějakého odvolání? Vůbec nevím, co teď, s prací u PČR jsem už počítal. Chci se prosím zeptat, je možnost přijetí na jiném útvaru PČR nebo mi tímto byly všude a definitivně zavřeny dveře? Jak mohu zúročit absolvované psychotesty a fyzické nejlépe někde v Praze? Moc díky za radu. Tomáš Č.
TOMASCT :: Datum založení: 09. 01. 2019 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BLEDYY 11:25:45 23. 01. 2019
Bledyy.jpg
A co jsi se dozvěděl v dopise?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio