Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Holka vs fyz. testy

Ahoj, uz delsi dobu na toto tema nic nepadlo a tusim, ze se taky leccos zmenilo... Realita je, ze min. pocet kliku nedam. Trenuju, ale trener rekl, ze pripravena budu za 3-4 mesice. Mozna blbe otazky ale 1) ma cenu tam i tak jit? Aby vedeli, ze mam doopravdy zajem? 2) Budu opakovat pak jen ty kliky nebo cely test? Z logiky bych to videla na cely test... 3) jsou na zensky mirnejsi? Lidi co do toho nevidi mi rikaji at tam jdu, ze treba nevadi ze to nedam, ze me vezmou i tak (cizina) ale nvm nvm, preci jen je to PCR a mely by byt podminky pro vsechny stejne. P.S.: ano, chci k PCR i kdyz nedam zatim kliky, proto trenuji:) dekuji za jakoukoli radu:)
LIL :: Datum založení: 21. 02. 2019 :: celkem 17 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CHIP 21:57:35 27. 04. 2019
Chip.jpg
LIL [2019-04-27 15:17:39]: To by se prece odvijelo od toho proč bylo rizení ukonceno. Pokud někdo prosel uspěšně psychotesty i fyzické, je podivné že by bylo vyběrové řizení ukončeno. Soucastí vyběrove ho rizeni je samozrejmě i další prověrení osoby uchazeče, takze pokud má žadatel nějakou trestní či bohatou prestupkovou minulovost, nebo se pravidelně úcastní nějakych extremistickych akcí což zverejnuje na FB, může mít s prijetim problem. :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIL 20:38:58 27. 04. 2019
default.png
No protože kluk, co jsem s ním byla na psycho tak s ním to ukončili když se zeptal na to, kdy má jít na nějakou prolídku... Ty se bát nemusíš, on se hlásil přesně tam kam já:) A ty jsi kde náborovaný? Nebo si vybereš zařazení až potom? Vlastně ani nevím, jak to chodí. S těma doktorama, to je taky věc, chtějí tam milion věcí a prohlídek... Už bych taky ráda věděla na čem jsem, zavidím ti:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CLIFF 16:29:20 27. 04. 2019
default.png
LIL [2019-04-27 16:09:52]:

Proč by měli? Asi se může stát, ale zatím sem ve svým okolí od nikoho tohle neslyšel. Vlastně nestraš, teď jdu teprve na zdravotní :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIL 16:09:52 27. 04. 2019
default.png
No já jdu až na zem, ale jako doopravdy jen hrudí se nedotknu, trošku i břichem. No trenér říká, že ok. Jak to bude, uvidím až na těch testech, bohužel. Moc ráda bych jich dala víc, ale prostě to nejde:D Tak mám ještě asi měsíc, třeba to zlepším. Já jsem ty testy zkoušela a ty pauzy jsem dávala max 5 minut. Po tom CMT to byl docela záhul:D Spíš se bojím, aby se mnou pak to řízení neukončili ještě před tím doktorem:D Jinak všem tedy gratuluji k úspěšnému složení a snad Vás práce u PČR naplňuje a baví:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CLIFF 15:22:11 27. 04. 2019
default.png
Aaa, byli jste rychlejší :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CLIFF 15:20:14 27. 04. 2019
default.png
LIL [2019-04-27 14:24:28]:

Čas mezi jednotlivými disciplinami je daný podle počtu lidí, nás bylo jedenáct a času bylo opravdu dost. Člunkáč a kliky jsme dělali postupně po jednom - volali si nás podle jména. CMT jsme si počítali navzájem a kilometr jsme běželi všichni. Na kliku zamakej, my jsme tam měli kluka, který sice dal 22 kliku, ale instruktor mu započítal pouze 13! Ostatní disciplíny měl dobré, ale co naplat, půjde na opáčko. Sám instruktor říkal, že kliky řeší opravdu poctivě, protože pro ně je 18 kliku nic a měl by to dát každý zdravý jedinec. Takže raději zamakat a nečekat, že to doženeš někde jinde, pak se ti může stát, že ti bude chybět jeden bod. Po nás chtěl nejen hrudí dolu, ale poctivě propnout ruky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIL 15:17:39 27. 04. 2019
default.png
Děkuji Chipe, jasně, to by dávalo smysl:) Aha, já jsem trošku naivně doufala, že se to nějak zaokrouhluje. Tak to budu muset ještě trošku zrychlit abych dala těch 11,2s (12bodů). U toho CMT trošku cestuju směrem dopředu, ale tam není nikdy psáno, že musím držet pozici:D Akorát jsem trochu demotivovaná, protože jsem tu četla příspěvek kluka, který semnou byl zřejmě na psychotestech a dal i fyzické, ale potom co si oběhal doktory a chtěl, aby ho objednali na tu prohlídku, tak mu bylo řečeno, že přijímací řízení bylo ukončeno. Pokud bych testy zvládla a bohužel by mi toto napsali také, je možné s hotovými psycho a fyz. jít někam jinam, kde by tu prohlídku dokončili a vzali mě? Teď se hlácím na ICP Ruzyně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 14:57:16 27. 04. 2019
Chip.jpg
Jak je velky rozestup mezi cvicenimi ti neřeknu. :-) Zalezí totiž na tom, kolik vas na testech je, zda dva nebo deset. Musite se postupně vystridat. Ale můj hrubý odhad je tak pět minut. Proste nez cviceni udělaji vsichni a stihnete se pak trochu vydychat a odpočinout. (Já jsem na testech jen vyjímečně, vetsinou to delaji dva kolegove kterým rikame Pepa a Pepa... :-) Delsí prestavka je samozrejmě pred zaverečnym během, protože je třeba jit z telocvičny na ovál, prezout se atd. Takto to chodí u nas v Praze. Jinde se to samozrejme může drobně lišit. Body se priděluji podle tabulky, to znamena že pokud je napsano, ze za 11,6 dostaneš 10 bodů, tak je dostaneš i za 11.5, 11.4 az dokud se nedostanes na 11.2. (Čisla jsem uvedl podle tebe, tabulku si z hlavy opravdu nepamatuji.)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIL 14:24:28 27. 04. 2019
default.png
Ahoj, děkuji za nové komentáře:)
Uběhlo pár měsíců a pod vedením trenéra bych ty kliky měla zvládnout. Akorát že já je nedělám do pravého úhlu, ale až na zem. Nevím, trenér říkal, že by mi je takto uznat měli - to je ale otázka spíše na pana výcvikáře Chipa:) Kliků dám 18, tedy na minimum. Do testů mám cca měsíc a nyní trénuji již celý fyzický test, čili všechny disciplíny. Zvládnout bych to měla, doopravdy nerada bych plýtvala svým i časem ostatních, jak zde bylo již řečeno. Mohu se ještě zeptat jak velký časový rozestup je mezi disciplínami? A pokud je např. člunkový běh obodován takto: 12b za 11,2s, 10b za 11,6s a já zaběhnu 11,3 tak jak se to pak hodnotí? Děkuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANNYNANNY 00:15:35 26. 04. 2019
default.png
Čauky, byla jsem v Praze na fyzických asi měsíc nazpět, tak ti můžu dát aktuální souhlas s tím, co psal Chip. Instruktoři minimálně tady v Praze ti určitě nic jen tak za snahu, cizinu, podstavy, blá blá, prostě určitě nedaj. Ani když jsi holka:) Jedinou "úlevu", pokud se to tak dá nazvat, nám holkám dali tu, že u kliků jsme nemusely prsama až na zem, ale stačilo klikovat tak, aby byly lokty do pravýho úhlu. A i to minimálně tady v Praze prostě neošulíš, protože ti klidně pár kliků, který nejsou dost nízko, neuznaj -vlastní zkušenost:). Jinak ruce opravdu v úrovni ramen, jak je psaný, širší pozice rukou neprochází - opět vlastní zkušenost. Nevím, jak na tom fyzicky jsi a jestli jsi už i předtím alespoň trošku sportovala, ale nejlíp odhadneš, jestli má smysl tam jít prostě podle toho, že si všechny ty 4 disciplíny přesně tak, jak jsou za sebou vyzkoušíš a oboduješ, jako bys byla na zkoušce. Já jsem si to takhle i celou dobu trénovala. Od začátku jsem měla úplně nejmíň bodů taky z kliků a stačil mi měsíc si talhle komplexně ty zkoušky obden trénovat. Pokud třeba dobře zaběhneš, udělej jich klidně 18, pokud máš vyzkoušený, že ten zbytek bodů do 36 nahrabeš někde jinde:) Hodně štěstí a no stress, není to těžký! Nevím, v jakém kraji se hlásíš, ale tady v Praze jsou instruktoři opravdu moc fajn lidi, takže fakt v klidu. A třeba tě to ještě začne bavit stejně, jako mně:). Ostatně, bude se nám bejt v kondici do budoucna hodit, co si budem, že?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio