Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STRANIX 19:19:53 07. 08. 2020
default.png
Pokud má řidič propadlou platnost ŘP, hledí se na něj, jako kdyby při sobě žádný ŘP neměl. Samotná skutečnost, že mu propadla platnost vystaveného ŘP, se však nikterak nedotýká jeho řidičského oprávnění. V žádném případě se tak na něj nehledí jako na neřidiče, ale pouze jako na osobu, která při silniční kontrole nepředložila platný ŘP. Tedy na místě do 2.000 Kč a bez bodu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SUI 12:26:32 07. 08. 2020
default.png
No kdyz si nepozada do tri mesicu, je to neridic se vsemi dusledky. Delam na DI a totohle se nam obcas stava.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SHARK17 09:20:25 03. 08. 2020
default.png
Jak je to s cizincem ze státu mimo EU, když řídí v ČR, přičemž má zde vystaveno povolení k pobytu na více než jeden rok a nemá český řidičský průkaz. Ze zákona má povinnost do 3 měsíců si o něj zažádat. Jaká hrozí sankce? Řidičské oprávnění má z jiného státu, které u nás z něj dělá neřidiče, jen formálně. Lze na něj pohlížet jako na osobu, která nikdy nebyla v autoškole, tedy poruší § 3/3a z.č. 361/2000 SB. ? Když mám propadlý řidičák, též to ze mě nedělá neřidiče? Jak je to správně? díky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio