Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Plat- Hudba hradní stráže a PČR

Zdravím vás. Ve středu mám zdravotní testy k PČR, psycho a fyz. mám za sebou. Pokud vše klapne( zdravotními testy to bohužel ještě nekončí), nastoupil bych do útvaru Hudba Hradní Stráže a Policie ČR. Na papíře,co jsem dostal od pani personalistky, ja uvedeno, že bych měl být nadpraporčík( vrchní inspektor) . Díval jsem se do tabulek a ten plat mě příliš nenadchl, zvláště při pražských nájmech a finančních nárocích na žití tam. Nicméně ještě, než jsem psal psychotesty, mi paní personalistka řekla, že " u těch muzikantů to je s těma penězma stejně úplně jinak" ,tak jsem zvědavý, jak :D. Nemáte někdo tušení? Diky mnohokrát. Jan
MUSICIANFIT :: Datum založení: 22. 04. 2019 :: celkem 34 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 13:29:46 25. 01. 2020
default.png
Za mě, kdo nenosí v práci zbraň, ať je občanský zaměstnanec. A pochopitelně ať jsou platy občanů na úrovni civilních míst. Fakt nechápu, na co jsou lidi, kteří se někde vrtají ve vysílačce, koukají do mikroskopu, nebo hrají na housle, ve služebním poměru? Většině, kdyby řekli, je krize, zítra musíte do výkonu, tak ti lidi řeknou, že nikam nejdou, že na to nemají výcvik.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 19:48:14 24. 01. 2020
Sekta.jpg
Ja souhlasím ,,skoro” se vším co zde bylo napsáno , ale tohle je jako vždy chyba managementu PCR , neeee jedinců co tam tu činnost vykonávají a slouží..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FIZIRN 19:46:22 24. 01. 2020
default.png
Předpokládám že musejí mít hudební vzdělání, ne jenom papír z lidušky))) a jako OZka by si nic nevydělali. Na něco kvalitní muzikanty nalákat firma musí. To už by jsme mohli propírat všechny kdo nejsou na ulici a jsou ve sl. poměru - tiskové mluvčí, lidi na ústavu, spoustu kancelářských atd. Nehledě na to, že je tu taky nějaká tradice. Sbor měl svojí hudbu vždy. Obecně se v resortu utápí tolik peněz za pí.....y, že závidět pár muzikantům mi připadá zcestné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NZK 18:57:11 24. 01. 2020
default.png
Omlouvám se, ale musím taky reagovat. Ono celkově mi moc fér plat AČR vs. PČR nepříjde. Mám bratrance, který je u AČR jako por., pravda vystudoval Univerzitu obrany, ale pořád, když srovnám por. u AČR a por. u PČR, tak je to propastný rozdíl. Bratranec dělá po-pa pouze denní, 2x do roka na 14 dnů nějaké cvičení, kdy si to chválí, jelikož nic neutratí a navíc za to dostane náhradní volno a zhruba 2x do roka hlídá muničák, kdy mi tvrdí jak je to velká zodpovědnost, jelikož zodpovídá za všechny lidi co tam jsou. Prachů má, že neví co snima. Několikrát jsem mu popsal práci např. DS, kdy mi to stejně nevěří. Jsem v současné době nprap. a práce mě baví. Občas se dostanu ven, teda občas minimálně 2-4 za měsíc DBA a další fajné akce. V minulosti jsem jezdil linku 158 a akce jsem si taky užil a přiznám se, že po těch letech se mi na ulici nechce a mám rád svůj klid. Vím, že mám stejnou možnost jako bratrance. Přihlásit se a udělat přijímač a sloužit u AČR a skoro nic nedělat. Ale bohužel já pořád chci lapat pašíky. Sice to teď dělám od stolu, ale pořád jim to dost znepříjemňuji. Stejně furt nechápu proč se do AČR cpou takové prachy? Čím jsou naším občanům prospěšní? (teda pokud nejsou zrovna povodně a jendou byli snad na tři měsíce venku kvůli terorismu). Chápu, že musíme mít armádu, ale to snad nikdo nevidí ten rozdíl? Výcvik u PČR mizerný, pokud nejsi teda na spešl útvaru. Kluci jezdí na majáky v provozu. Tahaj se se zmrdy. Věčně se s někým dohadovat. Nemocní lidé atd. atd. atd. Vůbec se nedivím, že v součsané době nechce nikdo u PČR sloužit. Tož jsem si postěžoval, tak naschle.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 16:18:40 24. 01. 2020
default.png
Všechno je to o tom, jestli si PČR potřebuje držet nějaké hudební těleso?

Pokud ano, tak je jasné, že za 20 hrubého, tam nikdo, kdo umí nějak hrát na hudební nástroj, šaškovat nebude. A pokud mají mít nově nastupující hudebníci, alespoň těch 30 hrubého, tak je jasné, že musí být ve služebním poměru a mít nějaký zvláštní příplatek.

Osobně mi úplně není jasné, proč má policie hudbu, která současně zajišťuje hudbu na akcích na hradě - v převleku za hradní stráž... a současně má Armáda svojí Ústřední hudbu, která zase dělá vše, mimo hradních akcí? To by jako nestačilo mít jedno těleso, na všechny parády a přehlídky?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 14:46:41 24. 01. 2020
default.png
ale no tak, nač ty invektivy, něco se tě dotklo ? Jinak já jsem náhodou jeden z těch co jsou i po mnoha letech spokojení, považuji se stále za srdcaře a tuhle práci budu vždy podobně založeným jedině doporučovat, ale nikdo mne nepřesvědčí, že policejní hudebníci, montéři počítačů a podobní by měli být ve služebním poměru ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 05:58:13 24. 01. 2020
Sekta.jpg
GUSTAV-ZELENY [2020-01-23 22:58:25]:
A proč do te trumpety teda nešli foukat taky?Mozna proto ze k tomu nemaji vztah , nebavilo by je to. Proto raději oželi dva litry ale vi , ze cestu mají nějakým způsobem otevřenou, praxe z ulice nejlepší školou..Kluka od ,,trubky “ si asi těžko vytáhne kriminalka apod., ale to je o prioritách!

Nechápu ze mas potřebu navazet se do někoho ohledně náplně práce co kdo dělá a kolik kdo za to bere . Jses nejspokojenej na útvaru ?Tak kurva něco se sebou dělej ať se mas lip..
Co děláš ty a kolik za to beres ??


Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 22:58:25 23. 01. 2020
default.png
dobře ty kluku jeden ušatej, v matičce Praze a možná ještě někde okolí ní dejme tomu. I tak to je ale parádní pocit brát za ty lejna co dennodenně v Praze řešíš o pár stovek více než klučina jehož denní pracovní náplní je foukání do trumpety. A u nás kluci v první linii po zhruba 3 letech služby takový plat fakt nemají....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOBRAS 18:22:03 23. 01. 2020
default.png
GUSTAV-ZELENY [2020-01-23 15:56:25]: proč lžeš? kluci na ulici 3-4TT to nahoněj rizikáčem.... třeba v Praze je riziko 9.000, takže budou mít vlastně více než on....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 15:56:25 23. 01. 2020
default.png
tak fajn že ses s tím pochlubil, kluci co třeba šlapou 5 let chodník a tolik nemají, ti z toho mají určitě dobrý pocit...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio