Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Marihuana malé množství (Německo)

Dobrý den dnes jsme byli chyceni na hranici Bavorska s Rakouskem hraniční policií našli nám jointa kterýho jsme koupili na hranici česká s německem. Na místě jsme sepsali kde jsme drogu koupili za kolik že jsme si nebyli jistí zda je tráva legální vzali si veškeré údaje zabavili jointa a bylo nám řečeno že se to pošle na soud kde to vyřeší. Dalé nám řekli že je to poprvé že nejspíš nebudem ani nic platit jen nám přijde dopis ale pokud se to bude opakovat už se to bude řešit jinak. K otázce. Co s toho maximálně můžu mít ? Zaznamenává se to někde ? Popř bude to problém když chci za rok a něco nastoupit k policii a jednou bych se chtěl dostat na protidrogový. Děkuji za rychlou odpověď
ROZHY :: Datum založení: 27. 08. 2019 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio