Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

ačr vs pčr

Zdravím, mam otázku na lidi co přestoupili od policie do armády nebo obráceně. Chtěl bych vědět jaký jsou rozdíly mezi psychologickým vyšetřením mezi policii a armádou, nebo jestli to je všude stejné. Někde tady jsem se dočetl, že u armády nemá psycholog tak silný slovo jako u policie. Taky není k armádě jednodušší testování když tam je minimální hranice výuční list? Hlásím se k obojímu ale k armádě bych šel asi radši. Tak bych Vás chtěl poprosit jestli někdo tyto věci nezná. Díky za odpovědi k tématu.
MAKINGCOFFEE :: Datum založení: 29. 10. 2019 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SHOGUN 20:03:03 20. 04. 2020
default.png
Ahoj, k armádě jsou testy jednodušší - mnohem menší požadavky.
Je to tím, že i ten nejsposlednější policajt jde ozborjený na ulici, mezi hádající se lidi, řešit složitý situace, kdežto voják, zejména na základních funkcích, musí jen poslouchat a nepřinášet moc vlastních invencí.
Kdo neprošel u PCŘ, u AČR to často dá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio