Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Já z ICP Praha Ruzyně OOL do Prahy

Ahoj Sháním za sebe "kus za kus". Sloužím na ICP Praha Ruzyně - Oddělení ochrany letiště. Bohužel jsem na toto místo nastoupil hned po ZOP, tak nemám možnost přejít jinak než kus za kus. Jelikož jsem mladej a chci to u policie někam dotáhnout, tak chci přejít někam, kde je aktivnější práce a něco se tam pořádně naučím. Letiště je dobré, pro lidi co studují, nebo už to tam chtějí takzvaně "doklepat" do výsluhy. Práce naprosto nenáročná, žádné úřeďáky, žádné papírování, jen prostě se jen točí 2hodiny hlídková činnost na terminále a 2 hodiny volno na pohotovostní místnosti. Dělají se 12cky Den,Den,Noc,Noc, 4dny volno. Největší akce na letišti jsou maximálně opuštěná zavazadla, kdy se čeká na pyrotechnika a vyklízí se terminál, když na kamerách vyskočí podoba s pátráním a nebo když se jde do letadla pro osobu vykázanou z přepravy.... Jak píši, nic náročného a to mě jako mladého policistu po Zopce opravdu nebaví.. Takže kdyby se zde našel někdo, kdo by měl zájem o výměnu kus za kus, napište prosím a už se nějak domluvíme. Popřípadě, pokud by někdo u policie úplně končil, taky dejte vědět a určitě se budeme moci domluvit na vzájemné výpomoci. Díky
KLOUCEK00 :: Datum založení: 12. 12. 2019 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu NOBODY 13:49:31 24. 03. 2020
default.png
Píšeš, že se hlídkuje na terminále. Chtěl bych se zeptat, zda se vykonává i hlídková činnost v autě podél perimetru, nebo je na to vyčleněna jenom určitá skupina lidí a jiní hlídkují jen v terminálu?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GODSPLAN 16:28:38 12. 12. 2019
default.png
Ahoj, vím jak se cejtis. Já jsem na ZOPce teď a chci úplně jinam, než jsem.. pro akcni lidi je to hrozny se někde jen trmacet a sem tam se něco stane. Drzim ti palce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KLOUCEK00 14:32:48 12. 12. 2019
default.png
Ahoj a díky, přesně jak píšeš. Starší chlapy jsou tu spokojený a pak taky pár kluků co studuje. Vedení jim to oficiálně podepsalo, takže ty tady mají pohodu na učení.
Já nestuduju a chci tu akci. Hlavně se taky něco v terénu naučit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAKUL098 14:29:04 12. 12. 2019
default.png
Ahoj
Přeji hodně štěstí. Pro mladé, co chtějí pracovat to lesiště není no, ale pro ty starší, co už chtějí klid je to dobrá práce, Tak snad brzo najdeš :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio