Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Přestup HZS - CS

Zdravím, mám dotaz jak to je s přestupem od HZS k CS. Zůstane mi třída (4), nebo půjdu na začátku do "2"? Budu muset procházet celým výběrovým řízením (psycho,zdravotní,....) nebo budu moct jen plynule přejít? Díky za odpovědi.
JIRAS :: Datum založení: 19. 12. 2019 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GHOST-COP 20:16:24 22. 12. 2019
default.png
Ahoj. Asi to jen shrnu. Přejít můžeš na žádost (při vůli SF) do stejné nebo nižší TT při splnění f/p/z testů; výběrovým řízením do vyšší TT (pokud jsi schopný a schopný se naučit, určitě by to někde i šlo); ukončením SP u HZS a druhým dnem (nebo jiným) nástupem k CS teoreticky až do třídy, na kterou máš roky a vzdělání (takže např. se střední školou klidně do 6TT) nebo do 2TT jako skoro všichni.

Záleží, co si najdeš v OSM za služební místo, jaké máš hodnocení, jakou a kam si podáš žádost, na koho narazíš na personálce..... Co ti jako starýmu psovi budu povídat, vždyť 361/2003 znáš....

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAN-ZIZKA 18:20:11 22. 12. 2019
Jan Žižka.jpg
Za malo, taky jsem informace hledal tady, nikoho jsem neznal.
Trojana jsem si taky uzil vzdy jsem ho mel v komisi kdyz byli zkousky.
Ja na to jdu az v lednu,ale jeden kolega mladsi se z toho ted vratil a rikal ze tam vyhodili tri u zkousek takze z toho mam taky trochu vitr.
Ale nejvic me bude stvat odlouceni od rodiny.
Ten kurz je prvni tri tydny v Bochori - sebeobrany,strileni,auto atd pry nic hroznyho, a pak je dalsich 5 tydnu v Jilovisti a to je pry hodne uceni. A navazuje to na sebe takze 2 mesice.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRAS 20:41:32 21. 12. 2019
default.png
JAN-ZIZKA [2019-12-20 10:58:18]:
Ahoj, já jsem z LK. No zkusím si ještě zjistit pár informací od někoho kdo dělá tady na CS a asi to zkusím. Prosímtě, ještě jen dotaz, co ty jejich základní dva kurzy. Jestli jsem to správně pochopil je to 3 a 2 týdny. A dají se "zvládnout"? To víš už mi není 20 :-) Ale snad, když jsem před lety dal chtsku v Brně s Trojanej, snad už dám všechno...:-)
Dík za info.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAN-ZIZKA 10:58:18 20. 12. 2019
Jan Žižka.jpg
To te absolutne chapu ja mel necelych 12 a tez totalne vyhorely...hlavne nasrany ze se u toho sboru prestal pouzivat zdravy selsky rozum a jde to uplne do kopru, aspon na JMK. Ja jsem ted uz v 5TT...dostal jsem "nabidku ktera se neodmita" :-D.

Jinak trvalo mi zhruba rok a nejaky tyden prejit, tak pokud jsi uz nalomeny tak na nic necekej a preju ti hodne stesti.
18 let je uz hodne...renta tam bude, ale jestli chces dal slouzit vlasti a obcanum tak u CS kdyz teda mluvim za sebe neni spatne. Fakt zalezi na jakem jsi oddeleni, pod kym.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRAS 20:03:40 19. 12. 2019
default.png
JAN-ZIZKA [2019-12-19 19:04:45]:
Ahoj, díky za odpověď. Upřímně, já o tom zatím jen přemýšlím, už mám tý "hasičárny plný zuby".
Platový tabulky mají stejný, jsi tedy "na svých" penězích? Slyšel jsem totiž, že co se týká odměn (i u těch dole) se to nedá s HZS rovnat. Mám u HZS 18 let a jsem totálně "vyhořelý"...:-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAN-ZIZKA 19:04:45 19. 12. 2019
Jan Žižka.jpg
Ahoj, tak za sebe - presel jsem od HZS k CS letos, z pozice strojnika z 3TT do 3TT na oddeleni kontroly zpoplatneni komunikaci, vedouci mi nechal tridu i osobni. Tez jsem pocital ze pujdu do 2TT nez udelam kurz..ale nestalo se tak. Prijmaci rizeni jsem musel absolvoval, jen na zdravotnich mi prevedli dokumentaci takze jsem absolvoval psychotesty/fyzicke/pohovor.

Zalezi kam te vezmou, ale 4 ti nenechaji, pokud pujdes na mytarinu tam jsou v trojkach. Pokud by jsi sel treba z 3 nasledne do 5 tak budes muset absolvovat vyberove rizeni.

Ve 4TT jsou jeste i na mobilce, tam by ti mohla trida taky zustat. Jak je to s jinymi pozicemi nevim, ale predpokladam ze z mokreho hasice pujdes asi na dohled do primeho vykonu ?

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio