Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

CZ 75 D Compact vs malé ruce

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda-li jste někdo řešil, že je na vás služební zbraň příliš veliká či nesedne. Se správným úchopem mám problém zbraň pořádně ovládat a špatně dosáhnu na spoušť. U Glocka či jiných zbraní tento problém nemám. S úpravou "nesprávného" úchopu zbraň samozřejmě ovládat jde, jen mě mrzí že si dělám špatný návyk. Je případně možnost si služební zbraň na nějakou žádost modifikovat stylem menších střenek atd? Díky za případné přínosné názory a rady.
TOBASHIMARU :: Datum založení: 31. 01. 2020 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TOBASHIMARU 14:48:16 10. 04. 2020
default.png
CHIP [2020-02-23 02:40:06]: Díky za odpověď :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 02:40:06 23. 02. 2020
Chip.jpg
Dělají se hliníkové, placaté. Asi ve třech tloušťkách.Ale samozřejmě délka od bobřiho ocasu ke spoušti zůstane stejná. Maličké ruce jsou prostě u širokych, dvouřadych pistolí nevýhoda. Pilným cvičenim se to hodně zlepší, ale problém je to pořád.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EARI 23:41:03 15. 02. 2020
default.png
Joo kamarade ja mam presne opacny problem..mam ruce jako medved a ciza v nich vypada jako strikaci pistolka...ukazovacek mam tak dlouhy, ze to proste strhavam jinam nez chci..neda se svitit, verim, ze casem si najdu svuj zpusob..

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIA 18:53:43 13. 02. 2020
mia.jpg
Konecne neco jinyho nez psychotesty :)
Nepotrebuji to profesne (i kdyz doufam, ze zase brzo pujdu strilet), aaale bylo mi receno, ze postupne to tam proste narvu a zvyknu si na to. Mam sice dost dlouhy prsty, ale maly dlane, tak necitim pevny drzeni pri spravnym uchopu.

Snad Ti tady odpovi, nekdo od vas. Nebo tady zkus napsat Chipovi.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio