Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

ZOP v Brně a kurz na zbraň

Zdravím, mám po fyzických a psychologických testech a už čekám jen na zdravotní prohlídku, kde by snad neměl být problém. Po nástupu samozřejmě počítám s kurzem na zbraň, který by prý měl, s největší pravděpodobností probíhat v Brně, pak měsíc na útvaru a ZOP v Brně. Věc na kterou se chci se zeptat, je fyzická příprava. Jak velké požadavky jsou na kurzu zbraní a následující ZOPce, nepatřím úplně k nejzdatnějším jedincům i fyzickými testy jsem prošel s odřenými uši o jeden bod k dobru. Hodně bodů mi srazily kliky, které, ale trénuji a natrénovat jdou. Spíše mě ale zajímá běh na delší vzdálenosti. U fyzických testů jsem kilometr zaběhl za 4:19, což jsem mile překvapil sám sebe, ale bojím se tratí na delší vzdálenosti. Proto budu rád, když se kdokoliv podělí o svou zkušenost. Předem děkuji a přeji příjemný den. :)
MAX-HOLY :: Datum založení: 24. 02. 2020 :: celkem 62 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GODSPLAN 16:38:53 25. 02. 2020
default.png
Ahoj, nemusíš mít strach. Někdo to na zbrani chytne tak, že každý týden se chodí běhat, cvičit 2-3x a někdo zase skoro vůbec. Každopádně, děla se fyzické přezkoušení na začátku a na konci (neboj se, poznáš sám) a běhá se tam 6-8 kilometrů nijak extrémním tempem. Dá se to zvladnout a s tvým kilometrem za 4:19 bych byla úplně v pohodě. :-) Hodně štěstí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAX-HOLY 15:05:49 25. 02. 2020
default.png
Pardon, kurz na zbraň v Praze.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio