Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Fyzické testy - kliky

Dobrý den, chystám se na fyzické testy k policii. V popisu klik (vzpor ležmo) není uvedeno v jaké poloze musí být nohy. Nyní dělám kliky s nohama od sebe. Může to být při testech problém, že nemám nohy úplně u sebe i když to není nikde specifikované? Děkuji za odpověď
KAMIIIIIILA :: Datum založení: 13. 03. 2020 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAREL-II 12:00:48 15. 03. 2020
default.png
Ahoj,
fyzické testy - čtvrtek 12.3.
U kliků se kladl velký důraz na dotek hrudníku o podložku a propnutí rukou. Co se týká nohou, tak bez jakýchkoliv připomínek. Pokud bylo něco špatně, bojaři vše upřesnili.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOBI 07:34:44 14. 03. 2020
default.png
Byl jsem na fyzičkách před 2 týdny a museli jsme je mít u sebe :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GODSPLAN 20:09:51 13. 03. 2020
default.png
Asi jak kde a jak kterému bojaři to bude vadit. Každopádně vycházejí z videí, která jsou na stránkách policie na YouTube a tam má nohy u sebe. :-) Některému to vadit nebude a některému určitě ano.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PROMETEUS 14:03:11 13. 03. 2020
Prometeus.jpg
Hele, já je taky neměl úplně u sebe. Spíš na šíři ramen a bojař s tím neměl problém. V každém případě když se mu to nebude líbit, tak ti řekne :-D:-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio