Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

prosim o pomoc

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jednu věc. Stydím se za to, protože jsem naletěla na podvodníka, který nabízí půjčky, naslibuje neuvěřitelné věci, pak chce poplatky předem, ale vždy se mu jako něco přihodí, proč to daný den nestihne. Ptám se tady přes mail, protože mám velké problémy s komunikací, léčím se na psychiatrii. Bohužel pan využil mé naivity a obral mě o 5.000 Kč. Dá se to prosím nějak řešit? Teď když je ten koronavirus, tak se mi nechce nikde už chodit, proto píšu. V případě, že bych to měla jít osobně nahlásit, tak zajedu s manželem, ale nyní to zkouším takhle. Žádala jsem pána, aby mi poslal peníze zpět, protože vím, že přes bankovní účet to může odeslat hned, ale on se zdráha, že to údajně pošle až v úterý. Nevěřím mu, protože dnes to je 13.3.2020 kamarádka našla na webu pujcko.cz/podvodne-pujcky/ jméno toho pána. V případě, že by v tuto chvíli stačilo napsat údaje, které mi pán poskytl , tak vám je odešlu. Nevím ovšem, jestli nejsou ty údaje falešné. Děkuji za případnou odpověď
KRISTYNA25 :: Datum založení: 13. 03. 2020 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio