Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Praha OHS

Dobrý den, Jsem zařazen na OHS, momentálně jsem na ZOP. Jak je to s kariérním růstem u OHS? Nadstrážmistři a max podpraporčík (velitel směny)? Jaký útvar v Praze byste mi doporučili hned po ZOP? Nechci sedět u spisu, rád bych akčnější náplň práce, ale zároveň se nechci zaseknout na nadstrážmistrovi. Jaký kariérní růst je u SPJ a je možné jít do SPJ hned po ZOP?
LIBERECAK :: Datum založení: 17. 03. 2020 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TAHAC 00:03:41 21. 03. 2020
default.png
Po deseti, patnácti letech už budeš mít nějakou akci u hnědky a budeš rad za SKPV a lepší prachy. Zpočátku to nadšeni pro akci chápu, nebyli jsme jiný..

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 14:50:33 19. 03. 2020
default.png
"Akční hlídková s hodností kapitána" :))) Hláška týdne! :)))

Ano je to tak. S vzrůstající PT - hodností se člověk v drtivé většině vzdaluje akci a zahrabává se víc víc do papírů. Ikdyž chceš dělat kariéru, tak vezmi na vědomí, že co se naučíš od píky, to se ti bude hodit na vyšších postech. Nemusíš být všude 10 let, aby si tomu rozuměl, ale 2, 3, 4 roky nejsou od věci. OHS je ideální startovní pozice, PMJ, MOP atd. U SPJ je ta rozmanitost a akce minimální, časem nudná rutina, vhodné pro bezdětné a už pohodlné policisty. Nicméně ani tam to není na pár let - k získání zkušeností špatné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CLIFF 06:04:19 19. 03. 2020
default.png
Sorry, ale to je blbost co pises.
Za prve u hlidkove je jedno jestli OHSka nebo obvod na ulici nebudes s vyssi hodnosti jak praporcik. Nektere mensi obvody maji ze startu akorat rovnou ctyrku, protoze nemaji uzemaky. Ten karierni rust Vam rikaji na ZOPce? Protoze neni jen SKPV jako jedina moznost, ale porad slysim, "pokud budes sikovny, muzes jit na kriminalku". Navic tazatel nechce sedet u spisu, takze to pro neho nebude ta spravna cesta. U SPJ napriklad u nas je interni nabor, jak je to jinde nevim.
Jestli jsi na ZOPce, tak ted karierni rust neres. Az budes mit rizenou praxi tak zjistit jestli OHSka je to prave.
Jestli cekas akcni hlidkovou sluzbu s hodnosti kapitana, tak na to zapomen.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GODSPLAN 22:04:57 18. 03. 2020
default.png
Ahoj, pomalu každý ti rekne, ze to nejvic vyhrajes na obvodě. Rozmanitá práce snad všeho druhu a časem na kriminalku (Pokud budeš sikovny) je to skvělá cesta. OHS jsou akčňáci, musíš si to vyzkouset, zda tě to bavi či nikoliv, ale růst tam není nijak veliký, nadstrazmistr nebudes celou věcnost, alespon ten podpraporcik se tam dá. :-D Nekoho ta práce bavi jen chvili, někoho vůbec a někoho celou sluzbu. Musíš vyzkouset a najít se v tom. :-) U SPJ to nejspíš moc s tím kariernim růstem nevyhrajes. Mám pocit, ze můžeš udělat jejich prijimacky a jit hned, ale 100% to nemam. Dříve se říkalo, ze tak po 2-3 letech, fakt nevim, jak je to teď, ale když berou v Ústí z civilu, tak asi nevidim problem, ale opravdu nevím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIBERECAK 11:27:24 18. 03. 2020
default.png
A co pořádková jednotka? Jaký tam je kariérní růst?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio