Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Přestup CS - PČR nebo znovupřijetí

Zdravím, ráda bych se zeptala, zda jste někdo přerušil přijetí k PČR a po čase chtěl znova nastoupit. Má situace je teď dost specifická. Před pár měsíci jsem úspěšně splnila příjimací řízení k PČR, v únoru jsem měla již jistý nástup. V průběhu ledna se mi ozvala celní správa, asi po roce a půl čekání na místo. Rozhodovala jsem se rychle a zvolila CS. Nevím jestli to byla správná volba a tak zjišťuji své možnosti. Testy fyzické a psycho k PČR mi platí ještě dlouho. U zdravotních moc nevím, platnost dva roky a pro přijetí tři měsíce, tak nevím jak by to bylo bráno, když papírově jsem přijatá vlastně byla. Je tu někdo, kdo měl stejný problém nebo se ocit v podobné situací a může poradit, jak nejlépe toto řešit? Děkuji :)
DADU255 :: Datum založení: 18. 03. 2020 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio