Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zpětvzetí k PČR bez znovu absolvování ZOP

Zdravím, rád bych se dotázal, v roce 2002 jsem odešel od PČR, nyní bych rád zpátky je mi 40 let, a je to již 18 let, budu muset opět zpátky na rok do školy a nebo pouze absolvovat kurz cca měsíc? Děkuji Vám mnohokrát za Vaši odpověď.
TORNADOGROUP1 :: Datum založení: 19. 04. 2020 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STRANIX 12:34:42 05. 01. 2021
default.png
Já na ZOP vzpomínám jako na nekonečné vysedávání v lavicích, sem tam pobíhání po tělocvičně a po šichtě na pokoj o rozměrech 5x6 metrů se dvěma dalšíma borcema. Za krásných 13 tis. čistého (2014). Takže pokud by mě tam chtěl někdo nahnat znova, tak se mu poděkuji a půjdu si po svém.

Jsem z firmy venku rok a půl a hodně přemýšlím, zda se vrátit či nikoliv (klasické dilema - peníze versus práce, která člověka vcelku baví a naplňuje). Pokud by mi však řekli, že celou ZOP znova, tak mám vcelku jasno :D

V případě návratu bych si na personální zavolal a zjistil si to podrobně. Tento dotaz jsem oživil spíše z důvodu určitého pohnutí se z mrtvého rozhodovacího bodu.

Každopádně díky za reakce :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 16:34:13 04. 01. 2021
default.png
přesně jak říká kolega, jsem v relativně obdobném věku a když pominu ten rok nižšího platu, tak by si ten rok v ZOP teď neskutečně užil :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 11:24:54 04. 01. 2021
default.png
Zavolej si na personální a oni ti řeknou přesné info.

Osobně si myslím, že vše budeš muset dělat znovu. Ale na tvém místě bych se tomu nebránil. Když jsem dělal ZOP já, měl jsem ve třídě o 10 let starší kolegy, kteří přešli k PČR od CS nebo od vojáků. Já jako mladý vyplašený jelito jsem jim ten rozhled, nadhled s kterým všechno brali mohl jen závidět. Kdyby to šlo, šel bych do ZOP dnes klidně znovu. :))

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JERY1 10:49:36 04. 01. 2021
default.png
Ahoj, mám za to, že pokud jsi v civilu déle než rok, musíš absolvovat vše znovu. Ber to ale s rezervou. Jeden bývalý kolega roční lhůtu nestihl a po zjištění informací už znovu nenastoupil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STRANIX 15:38:02 03. 01. 2021
default.png
Někdo zkušenost se znovupřijetím? Co všechno po něm chtěli? Díky za případnou odpověď.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio