Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

OHS Praha

Zdravím kolegové, Momentálně jsem zařazený v Liberci na OOP ale na obvodě být nechci, chci být venku. Během ZOP si plánuji požádat o převedení na jiné služební místo do Prahy a to konkrétně OHS. Jakou OHS byste mi v Praze doporučili z hlediska kolektivu a dobrého vedení ?
LIBERECAK :: Datum založení: 21. 05. 2020 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAHONZA 19:40:23 25. 05. 2020
default.png
Hele já nevím, jak tak čtu co píšeš, tak jsi ještě na ZOP= vlastně nevíš o čem ta práce je, ale už víš že to nechceš dělat, jo to je asi blbý. Já vím, že hodně lidí zlákají černáky, vesty atd., ale není lepší si tu práci nejdříve vyzkoušet alespoň na 2-3 roky a pak zjistit co tě bude bavit. Je to jen můj osobní názor a doporučení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio