Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Já z Prahy do Ústeckého kraje

Ahoj Sháním za sebe "kus za kus". Sloužím na ICP Praha Ruzyně - Oddělení ochrany letiště. A chtěl bych nejlépe do Ústí nad Labem nebo okolí. Bohužel jsem na toto místo do Prahy nastoupil hned po ZOP, tak nemám možnost přejít jinak než kus za kus. Jelikož jsem mladej a chci to u policie někam dotáhnout, tak chci přejít někam, kde je aktivnější práce a něco se tam pořádně naučím. Letiště je dobré, pro lidi co studují, nebo už to tam chtějí takzvaně "doklepat" do výsluhy. Práce naprosto nenáročná, žádné úřeďáky, žádné papírování, jen se prostě točí 2hodiny hlídková činnost na terminále a 2 hodiny volno na pohotovostní místnosti. Dělají se 24h směny: 24, den volna, 24 a 5 dni volna. Nešlape se jen na terminálu. Jsou 3 autohlídky, 2 jsou v okolí letiště a 1 přímo na letišti kolem Přistávací dráhy a pojezdových drah. Takže kdyby se zde našel někdo, kdo by měl zájem o výměnu kus za kus, napište prosím a už se nějak domluvíme. Popřípadě, pokud by někdo u policie úplně končil, taky dejte vědět a určitě se budeme moci domluvit na vzájemné výpomoci. Díky
LOCKER09 :: Datum založení: 16. 07. 2020 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu USTI 16:49:13 03. 06. 2021
default.png
Ahoj, je to ještě aktuální? Napiš i kdyby ne. Mohl by jsi alespoň poradit. Díky wenzelj1988@gmail.com

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LOCKER09 19:38:02 16. 07. 2020
default.png
Jasný napiš.
Dám ti klidně víc info :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio