Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nepřijetí

Zdravím , měl bych takový dotaz ...je to asi už půl roku co jsem uspěšně absolvoval psychotesty , fyzicke testy i kolečko u doktora... vše bylo hotovo už sem byl i s personalní domluvený že se sejdem a domluvíme termín možného nástupu ale z ničeho nic telefon že mi bez udaní důvodu ukončuje vstupní řízení . bez možnosti odvolání ... a můj dotaz tedy , je možnost to za nějakou dobu zkusit znovu ? nebo teď podat přihlášku do jiného kraje ? aniž by byl výsledek stejný ? děkuji za případne reakce ...... jen doplním že nemám trestnou minulost,doptavání na mou osobu v místě bydliště taky dopadlo dobře ale opravdu netuším co se ze dovolím si říct ze dne na den změnilo
HORACIO15 :: Datum založení: 21. 07. 2020 :: celkem 19 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MYSOUN 21:57:20 21. 07. 2020
default.png
K PČR si můžeš znovu dát přihlášku po dvou letech ne po třech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HORACIO15 15:52:22 21. 07. 2020
default.png
díky za reakci ...... samotného by mě moc zajímalo kde byl ten problém .. upřímně můžu říct že mě to dost zklamalo ještě po těch nervech s testy :D ..... ono asi se to bude těžko odhadovat když vlastně člověk nic neví ale ta případná věc co vadila u PČR by nemusela být problém napřiklad u CS ? a jěště jedna nesrovnalost která mě trápí je opravdu možné že za tu dobu 3 let aktualní důvod nepřijetí jen tak zmizí ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 15:02:51 21. 07. 2020
default.png
Důvod se nikdy nedozvíte, ale mělo by vám rozhodnutí o nepřijetí přijít písemně. V jiném kraji se znovu bohužel hlásit nemůžete, můžete k jinému BS. K PČR znovu nejdříve po třech letech.
Jen bych rád upozornil, že se řeší nejen trestní minulost nebo šetření v místě bydliště, ale taky evidence přestupků a další evidence vedené na MV nebo jinými orgány veřejné správy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio