Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nepřijetí

Zdravím , měl bych takový dotaz ...je to asi už půl roku co jsem uspěšně absolvoval psychotesty , fyzicke testy i kolečko u doktora... vše bylo hotovo už sem byl i s personalní domluvený že se sejdem a domluvíme termín možného nástupu ale z ničeho nic telefon že mi bez udaní důvodu ukončuje vstupní řízení . bez možnosti odvolání ... a můj dotaz tedy , je možnost to za nějakou dobu zkusit znovu ? nebo teď podat přihlášku do jiného kraje ? aniž by byl výsledek stejný ? děkuji za případne reakce ...... jen doplním že nemám trestnou minulost,doptavání na mou osobu v místě bydliště taky dopadlo dobře ale opravdu netuším co se ze dovolím si říct ze dne na den změnilo
HORACIO15 :: Datum založení: 21. 07. 2020 :: celkem 19 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu EARI 02:16:54 04. 08. 2020
default.png
HORACIO15 [2020-07-25 21:01:27]: Vubec nic si nedelej z toho, ze s tebou takhle "zametli"..mi to taky v nejmenovanem kraji ukoncili bez udani duvodu..na fyzickych jsem mel kolem 60bodu a psychotesty byly jak po masle, za 14 dnu prisel vysledek psycha, kde stalo, ze jsem zpusobily a tyden nato dopis o ukonceni rizeni..cumel jsem jak puk..nasrany jsem byl, ze na to neexistujou slova...pockal jsem pul roku a dal to do vedlejsiho kraje..tam to slo jak po masle..dodelal jsem si zdravotni a nasledujici mesic uz jsem byl v Praze na zbrani...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PROJECTALICE 14:58:29 31. 07. 2020
default.png
Zdravím. Tak mne se stalo to samé, jen mi tenkrát přímo na místě personální řekla, že k nám do tohoto kraje ne, že důvod nemůže říct, ale že ať zkusím jiný kraj a tam mě vzali hned. Jediné co jsem musela, je jít znovu na zdravotní, protože mi vypršel posudek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 09:36:01 26. 07. 2020
default.png
No kamo, nekdo si asi precetl tvuj rucne psany dopis a asi zhodnotil tvuj pravopis :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HORACIO15 21:01:27 25. 07. 2020
default.png
Zbrojni pás mám taky... Jako kdybych věděl že je něco závažného nebo že sem šlápl opravdu někde v životě vedle žádost ani ne podávám..... Taky mě to zarazilo precejen člověk v 15 mysl jinak nebo se setkává sjinejma lidma než třeba ve 30 ti letech.
Je to škoda no ale pokud policie mě služby nechce i na základu výsledků (fyzicke sem koncil nejlepší) tak s tím nic asi nenadelam podám přihlášky kde to půjde a jestli stát opravdu nechce půjdu dal

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NZK 11:28:29 25. 07. 2020
default.png
Kamarád se kdysi hlásil do jistého kraje. Podal přihlášku a rovnou mu volali, že s ním ukončují vstupní řízení, jelikož jako 13-ti letý klučina udělal blbost. (myslím, že ublížení na zdraví z nedbalosti). Přitom sportovec, střelec a dokonce má i zbroják. Myslel si, že to nebude mít žadný vliv. Prostě jedna blbost ve 13 nácti a jako konec? Trochu se poptal a pak podal přihlášku do jiného kraje a tam ho v pohodě vzali. Již slouží cca 14 let, bez problémů a všude ho chválí. Myslím, že druhou přihlášku podával po půl roce co mu bylo první řízení zastaveno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRALOK 10:40:18 25. 07. 2020
default.png
HORACIO15 [2020-07-23 10:50:28]:
Určitě mohlo, jak píše kolega u zjišťování pověsti. Ale je to od nás věšťení z křišťálové koule. U mně se kdysi zastavil vedoucí obvodu,aby si mě proťuknul, protože se k němu dostaly protichůdné informace, naštěstí věřil starostovi a osobní kontakt taky pomohl. Jestli máš nějaký kontakt na kluky z obvodu,zkus zapátrat,ale opatrně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HORACIO15 19:26:09 23. 07. 2020
default.png
I

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HORACIO15 19:18:53 23. 07. 2020
default.png
Pánové díky za reakce... A i když to zní jakoliv infantilní cítím potřebu vám aspoň zde vyjádřit respekt za Vaši často nelehkou praci děláte to dobře minimálně řadový policisté jste na světové úrovni

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HORACIO15 18:20:57 23. 07. 2020
default.png
Jako pořád je to X let dozadu... Co se týče té formulace "pár pokut za rychlost" tam šlo o překročení max 10 - 15km/h takže zadny pirát silnic sem nebyl ale bohužel sem to občas úplně nepohlidal... Vím že sem s tím asi už i otravný ale pokud by byl problém opravdu v tom že sem znal 3 lidi kteří jsou nebo byli řekněme "zavadov" je nějaká šance že by to PČR po těch 3 letech přehlédla?.... Asi zkusím fakt tu cs zvlášť když teď vím žena to snad po psychické i fyzické stránce mám.. A uvidím no při nejhorším aspoň nebudu muset jít s platem v případě prijeti skoro o třetinu dolů

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STRANIX 17:11:57 23. 07. 2020
default.png
Mohlo by to hrát roli, pokud by na tebe PČR dělala pověst a několik lidí nezávisle na sobě by jim řeklo, že jsi v kontaktu s lidmi z extremistické scény.

Jinak ten termín "pár pokut za rychlost" se mi moc nelíbí. Předpokládám, že si na tebe vytáhli výpis z EKŘ (evidenční karty řidiče) a pokud bys tam měl např. tři a více pokut za rychlost, už by to mohl být celkem problém (zvlášť pokud jsi překročil rychlostní limity nějakým markantním způsobem).

Já bych každopádně flintu do žita neházel a určitě bych zkusil i tu CS. Pokud máš poblíž věznici, můžeš zkusit i VSČR, případně Armádu ČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio