Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Začátek

Zdravím vás, zajímalo by mě jak by podle vás měla běžet kariéra policisty ze začátku? Začít OHS, tam být podle vás jak dlouho, a poté asi obvod, že? Děkuji za připomínky a odpovědi.
HOMER :: Datum založení: 19. 08. 2020 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu POR-BC-KRYSTOF-GABRIELSSON 00:11:20 16. 09. 2020
por.Bc.Kryštof Gabrielsson.jpg
Každý to má nastaveno jinak, a taky záleží na tom, kam až to chce dotáhnout a jak moc spěchá. Taky je to kraj od kraje jiné.
Pokud bych Tvůj dotaz směřoval na Prahu, tak ideál je 2-3 roky hlídková- OHS nebo MOP (podle mne je lepší být na MOP). V případě, že je čověk šikovný, tak pochytí základy policejní práce a pod rukama kolegů (DS, spisoví...) se dívá, jak se to dělá/nedělá. Další 2-3 roky na spisech buďťo jako ZDS, dokumentarista či územák. Po 5-6letech v Praze by měl být člověk orientovaný v policejní problematice a vědět, co chce dělat dál.
Samozřejmě se najde spousta lidí, kteří Ti řeknou, že pobyt na základním útvaru je zbytečný, a že to k lepší kariéře nepotřebuješ, popř. že šli rovnou na kriminálku a pobyt na ulici jim nechybí. Můj názor je však takový, že správného poldu dělá ulice (čest výjimkám..) a každý by si měl základním útvarem projít.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CLIFF 22:09:05 23. 08. 2020
default.png
Prvne obvod bohousu, tam se naucis spisy, UZ a pak si bez kam chces. :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HOMER 22:42:47 19. 08. 2020
default.png
.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio