Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dotaz k cvikum na pripavu k fyz.testum

Zdravim momentalne se pripravuju na fyzicke testy denne 50 kliku 10*5 pauza po minute a beh tempo mam slabe 7:15 na kilometr nejake tipy co mam pridat jake cviky ?
TOM7394 :: Datum založení: 17. 10. 2020 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GHOST-COP 08:49:15 06. 11. 2020
default.png
Ahoj. V každý tvůj tréninkový den bych zkusil udělat jedenkrát na jeden zátah co nejvíce kliků (na těch si můžeš navařit slušné body). U CMT si hodně zakyselíš nohy, takže bych být tebou i dřepoval.

V zásadě nejsi-li sportovec a máš-li obavy z testů, trénuje hlavně to, z čeho se skládají. Dlouho tě teď na ně asi nepozvou, tak si je dej třeba jednou týdně "naostro". Uděláš si obrázek o tom, kde přidat/ubrat a jak taktizovat na přijímači, když budeš v něčem stále slabší.

Jinak samozřejmě i jiné cviky s vlastní hmotností a vytrvalost jsou ku prospěchu. Intervalový trénink naznačený níže by ti určitě prospěl, nemůžeš-li se mezi jednotlivými cviky rychle "srovnat".

Nedělal bych z toho vědu. Prostě cvič a občas si zaběhej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 08:44:06 06. 11. 2020
default.png
Neber to jako kritiku, ale jen a pouze jako konstatování. 7 min na kilometr je opravdu hodně. Ty kliky to je také strašně málo. Za celý den 50? Chápu, že třeba neuděláš 20 najednou, ale chce to do toho "bušit". Mě je 40 a poslední rok mi povoluje břicho. Jedu lehy-sedy a když jsem celý den doma, tak jich 600-800 dám. Po 100 je to jen 6-8x cca 3min. tj. jen 20 min za den.

Chce to se dostat celkově do kondice. Sedni na kolo a jezdi. Běhej, dřepuj, klikuj, kdyby šlo do bazénu, zajdi tam a dej 10, 15, 20 bazénů...

Určitě bych si zavolal tam, kde budeš testy dělat a domluvil se, jestli by si se nemohl přijít podívat(vyzkoušet) se jak to tam probíhá. V minulosti bylo spousta "dní otevřených dveří" a pod. Prostě aby si měl představu.

Buď v klidu, jestli budeš mít zájem to zvládnout, tak nepotřebuješ žádné rady. Nejednodušší způsob, jak něco udělat, je udělat to.... _:))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 08:24:39 06. 11. 2020
default.png
Ahoj, pokud jeste nemas zadny termin a je to spis informativni, tak by bylo dobre cvicit cele telo, vyplati se to. Zkusit si vygooglit nejaky treba silovy program celeho tela apod.
Muzes take zkusit kolik mas max kliku jako kdybys byl na testech a pak cca 60% delat nekolikrat denne, pokud mas cas. Obcas zkusit zvladnout 200 kliku v co nejmene seriich a co nejkratsim case. Proste abys dal hodne kliku, musis hodne klikovat, poctive hrudnikem az na zem. Kdyz budes mit stesti a daji pod tebe petku pri testech, tak jich das aspon o 10 vic :)
Co se tyce behu, tak behat, stridat beh na 1 km, 100/200/300 metrove "sprinty" a treba 3-5 km beh. Muzes pridat anglicaky nebo primo delat CMT, max pocet ve 2 minutach, nebo klidne na serie, podle toho jak ti to pujde.
A az se bude blizit termin, tak nezapomen zkouset cele testy, hned za sebou, vzdy si dej par minut pauzu a zacni dalsi cvik, abys pak nebyl prekvapeny, ze je to narocnejsi nez doma :D
Poradne regeneruj, dopravej si sladky spanek a papej. Taky nejsem moc extra dobry bezec, takze jsem se zameril hlavne na to abych dal hodne kliku a hodne CMT a zbytek dal nejak v prumeru a vyslo mi to :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio