Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Taktická vesta pro obvodní oddělení

Zdravím kolegové, mám na Vás otázku ohledně taktické vesty pro obvodní oddělení. V jiných krajích nebo v televizi jsem kolegy z OOP viděl používat na modrých tričkách taktickou vestu tmavě modré barvy, na zip s nápisem Policie vzadu a nějakými reflexními pruhy. Dopravka používá "žlutou" variantu. U nás mi nikdo nedokázal odpovědět, kde tuto vestu nafasovat nebo koupit. Vzhledem k tomu, že hlavně v létě bez bundy postrádám kapsy, tak se mi taková vesta zdá praktická z důvodu uložení telefonů, propisek apod. Pokud víte, co myslím, dokážete mi poradit, kde takovou vestu sehnat? Díky
HANESINHO :: Datum založení: 13. 11. 2020 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 17:25:35 13. 11. 2020
default.png
GUSTAV-ZELENY [2020-11-13 14:37:38]: Však to je jasný, ze vesty nejsou...policie potřebuje řešit jiný důležitý věci, jako třeba nakupovat elektroauta a stavět polpointy :-/ Jestli má četník boty, čepici nebo nějakou vestu... to je nemá prioritu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 14:37:38 13. 11. 2020
default.png
jinak se touto vestou vystrojují policisté vnější služby dle možností a dodávek, např. u nás v MsK jsme před 5 lety na naše OOP dostali k testování 6ks těchto vest a kluci si je od té doby mezi sebou dědí. Vesty jsou dle našich zkušeností docela fajn a finální verze je prý dle chodbových řečí hodně povedená. Poslední 3 léta minimálně 2x ročně vznáším dotaz na ekonomické oddělení, kdy že teda konečně budou, leč odpovědí je mi vždy pokrčení ramenou ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANESINHO 11:00:22 13. 11. 2020
default.png
Tak Se nejedná o taktickou vestu ale tento nosný systém.

https://www.policista.cz/clanky/reportaz/nosny-system-pro-poradkove-policisty-1228/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio