Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

ZOP JIHLAVA?

Čau chlapy, Prvně jsem chtěl na obvodní oddělení, ale bylo mi řečeno, že místo není a že můžu jít k dopravakům a že prý studují v Jihlavě, takže se chci zeptat jestli je to pravda a nebo jestli můžu studovat např v Brně? Pokud v Jihlavě kde je tam policejní ubytovna? Na netu jsem nic nenašel. Co je lepší pro moji karieru obvoďák a nebo dopravak? Předem díky borci.
PETRPAN8 :: Datum založení: 23. 11. 2020 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GODSPLAN 22:02:20 29. 11. 2020
default.png
V Jihlavě je dopravka, za mě tam byli i obvoďáci, mozna i OHS, ale těch je opravdu minimum. Jde o to, že Jihlava se specializuje hlavně na tu dopravku a je na ni kladen větší důraz, dále se zde organizují kurzy v rámci dopravní policie apod. Vím, ze dopravaci jsou i v Praze, v Brně nemam přehled. Ubytovna se nachází na ulici Zborovska, cca 1 km od skoly, dále je ubytovna v arealu skoly, kde je jídelna a lékař, proste za bukem, asi nejlepsi, co muže být. Zpravidla tam byli ti starsi, co už jsou tam dele a novacci na Zborovske. Jak to je teď opravdu nevim. Covid dále způsobil i rozdělení na Zámeček, kam se vozilo i jidlo, protože to není zrovna nejblíž. Snad ti to pomohlo. :) Jihlava je malá, utulna, každý se zná, dobře vaří a žádný stresy. Nebudes litovat, pokud nastoupis sem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 18:51:37 28. 11. 2020
default.png
A v jakem kraji chceš sloužit po ZOP?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIKY01 16:32:24 28. 11. 2020
piky01.jpg
Jihlava je hezká škola, skvěle vybavena a není tak veliká jak Praha, kdy ubytovaný jsi přímo ve škole, kdy ve stejné budově je i jídelna. V rámci uplatnění je samozřejmě lepší obvod, ale každému vyhovuje něco jiného a dopravarina má také svoje výhody.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAX-HOLY 11:14:37 28. 11. 2020
default.png
Ahoj,
ZOP v Jihlavě je opravdu primárně určena pro dopravní policii, ubytovna je někde nad ZOO.
Pro kariéru samozřejmě to, v čem máš větší zálibu, ale pro kariérní růst 100% obvoďák, kde se dostaneš úplně ke všemu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio