Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zopka

Čaute. Chci se zeptat. Mám zájem o práci u PČR a mám pár dotazů. Jsem z Ostravy a četl jsem několik příspěvků. Jakmile dokončím psychicke a fyzické testy tak nastupuju na zopku kde budu prvni mesic ve vyskove? V tom vyskove budu jezdit na vikendy domů nebo jak? Pak teda 6 mesicu na skole. V mém pripade asi Holešov nebo muzu si vybrat? Pak teda je ta rizena praxe kde jsem vlastne kde? Muze to být v ostravě? Díky moc za odpovedi.
LIN23 :: Datum založení: 28. 11. 2020 :: celkem 26 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LIN23 20:15:05 29. 11. 2020
default.png
Policie ma delsi dobu problém s tím ze se hlasi malo lidi co? Myslite ze to tak bude i dál?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 12:58:14 29. 11. 2020
default.png
Policie je aktuálně ráda, že vůbec někdo noví nastoupí, tak si je nebude hned vyhazovat v rámci kurzů. Neprojdou opravdu jen ti úplní kreténi, jak píše af13.

OOP je obvodní oddělení, to má na starost přijímání a zpracování přestupků, nápadu trestné činnosti atp. Kolem toho je ale hodně byrokracie. Spousta OOP ale také vysílá hlídky, takže se nedá říct, že by měli méně akce. Záleží ale hodně na personálním stavu oddělení, jeho zatížení a o jaký region se jedná. OHS je hlídkové oddělení, které každou služby vysílá hlídky, a jejich úkolem je vyhledávat a zabraňovat protiprávním jednání, případně reagovat na výjezdy. Ti jen na ulici někoho seberou a odvezou ho na OOP, které pak dál případ zpracovává. OHS ale není zřízena všude a tam kde není musí být hlídky z OOP.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN23 09:33:16 29. 11. 2020
default.png
Jasně. A jeste jeden dotaz. Rozdíl mezi oop a ohs? Něco jsem četl že u oop je mene akci nebo jako vyjezdu. Vubec nevím. Řekli byste mi to?

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu AF13 09:29:00 29. 11. 2020
default.png
LIN23 [2020-11-29 09:04:30]: Uspějí všichni mimo úplných kreténů, ale i ty není snadné vyhodit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN23 09:04:30 29. 11. 2020
default.png
Diky moc. A co se týče náročnosti zopky. Kolik procent cca uspěje? Nebo spíš je to náročné nebo je to tak ze to zvládne kazdy ktery se na to vylozene nevysere a venuje tomu nejaky čas

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 08:47:13 29. 11. 2020
default.png
To jsou staré informace.
Nastupuje se přímo na útvar kde budeš sloužit, zde absolvuješ kurz na zbraň, tuším že na dva týdny. Ten je v rámci kraje.
Pak až bude volné místo na ZOP tak tě tam vyšlou, kam jezdí z Ostravy nevím ale asi to bude opravdu ten Holešov. Služba je od pondělí do pátku, prostě jako ve škole. Je to myslím na 6 měsíců. Jestli to teď je kvůli Covidu jinak a řeší se něco online to nevím.
Pak je řízená praxe na tvém útvaru a pak je asi měsíc znovu ve škole kde pak proběhnou zkoušky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio