Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak se dostat k PČR

Dobrý den, už nevím, jak mám postupovat. Minulý rok jsem posílala žádosti na různé oddělení PČR v MS kraji, pokaždé mi napsali, že je rozpracováno velké množství uchazečů a že se mi ozvou v průběhu roku 2020, stále se nikdo neozval, tak jsem to celé opakovala a napsali mi, že se ozvou v případě potřeby. K PČR mám všechny potřebné předpoklady a tuhle práci chci dělat už od dětství, ale je to složité. Jen jsem se chtěla zeptat, zda má někdo s tímto zkušenosti, předem děkuji za odpovědi.
HANASKYBOVA :: Datum založení: 30. 11. 2020 :: celkem 21 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 19:09:43 03. 12. 2020
default.png
HAMMER [2020-12-03 07:04:41]: No, to jsi se choval, jako pěkná kunda, žádná škoda, že už nesloužíš. Buzerovat lidi za vybavení kola, to je práce pro kretény, co na nic většího nemají. Neřeknu cyklista v noci bez světel, ale otravovat slušný lidi co jsou ráno do práce?

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:04:41 03. 12. 2020
default.png
TRNKALINKA [2020-12-01 08:16:40]: dyž na to nemáš psychicky, běž vyvážet popelnice. My jsme na stanici v deseti lidech sloužili tam, kde jsme bydleli všichni a všichni věděli, že když je chytíme, nebude žádný kamaráčoft. Všichni věděli, že náš nikudy neobjedou, neutečou, že všechno víme, protože tam roky žijeme. Ideální. Jenom nesmí nastoupit k policii posera, co se bojí sáhnout na kamarádíčky. U policie nejsi proto, aby tě někdo měl rád nebo nedejbože ještě miloval, ale aby se tě báli. Tam, kde bydlíš, drban za chvíli neví, kdo ti co na něj donese. Máš hodně snadnou práci, ale opakuju, musíš být chlap, ne posera, jako tady někteří "policisté" se tím ještě chlubí.
Samozřejmě, pokud bydlíš tam, kde sloužíš, nesmíš dvě věci: vzít úplatek a někomu něco odpustit. Ideální je ještě krmit řeči, jaká jsi svině, využívat lidské blbosti a ono se to ukrutně směšně nafoukne a máš klid a nemusíš hnout ani prstem.
Stáli jsme s autem v pět hodin ráno v prosinci před vánocemi na náměstí a z asi třiceti přítomných cyklistů jedoucích do práce dva neměli přední světlo. Vzal jsem mikrofon u VrZu a říkám do něj: cyklista bez předního světla na kole sleze a půjde pěšky. Na to slezli z kol komplet všichni na celém náměstíčku... Kolega mohl prasknout smíchem.
Jednou zapálil nudící se důchodce trávu - palach - a osm metrů vysoká fajule ohně, museli se volat hasiči. Důchodcům se samo nikdy pokuty nedávají... když jsem odtud jel pryč, stavil jsem se v hospodě kousek dál a říkám místní sedmé cenové, v rámci podpory toho jaká jsem svině: starý Bobr zapálil trávu, vyjeli hasiči, sem ho chytnul, dostane náhradu škody, asi sto tisíc. Hm, tohle nevyšlo. Za měsíc šlo rodnou obcí, že jsem volal hasiče zbytečně a mám to platit já, hahaha!
Prej sem dal pokutu vlastní matce za to, že jí zdrhli psi a na hlavní silnici se kamiony projely po chodnících atd. Prej jaký jsem kruťas. Ono to bylo tak, že matce jsem pokutu sice nedal, ale oba dva vořeši šli pod macešky...matinka si najednou usmyslel,a že se potřebují její domácí vořeši proběhnout po venku a oni samozřejmě neznali doprvní předpisy, jako vořech potulný...
Luxusní výsledky měl zákaz nalívání po všech hospodách podle zákona 37/89 Sb. tehdy drbanům, co dělali binec a taky zamítnutí žádostí o zbroják v cca 75% případů. Byli podnikatelé, co chtěli dělat ramena, ale skončili bez kvéru. Pravda je, že na tom obvodě, byť faře, tak třikrát do týdne slyšíš, jak ti chce někdo vyvraždit rodinu a tak dále, od kdejaké svoloče za volantem až po já nevím místní podnikatele, ale to s chechotem jedním uchem tam a druhým ven.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:49:47 03. 12. 2020
default.png
Udělej nějak jeden kotrmelec, na psychotestech zaškrtni, že na ulici neoslovuješ lidi jako první, přiznej, že se myješ aspoň v pátek večer a nastupuješ.
A pak se budeš asi tak rok a půl max divit, než odtamtuď zdrhneš!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SMARTIK 12:42:55 01. 12. 2020
default.png
GHOST-COP [2020-12-01 12:18:06]: To je zajímavé a celkem dost uvěřitelné :D. Já zvažuju nástup k policii, ale jsem fixovaný právě na ostravsko, tak by mě zajímalo jak to tady u policie chodí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 12:18:06 01. 12. 2020
default.png
SMARTIK [2020-12-01 11:51:25]: No mě třeba jednou jedna tehdy za pár budoucí policistka rozená na Ostravsku říkala, že je tam normální mluvit hodně sprostě a řešit i malé spory hned fyzickým konfliktem bez diskuse, přičemž na rozdíl od od spousty jiných (možná všech) krajů to tam nikomu nepřijde divné. Rád si poslechnu někoho jiného.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SMARTIK 11:51:25 01. 12. 2020
default.png
A služba v Ostravě a okolí je něčím specifická?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOBRAS 10:02:10 01. 12. 2020
default.png
Morava :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 08:16:40 01. 12. 2020
default.png
Z osobní zkušenosti mohu říct, že ne vždy pracovní místo v místě bydliště je výhrou. Raději si popojedu. Třeba takový JM nebo Zlínský kraj je obecně opravdu hodně specifický. Poměry takové zvláštní, ale co jednomu sedí, druhému nemusí. Pokud jsi bez závazků, rozhodně bych zkusil Prahu. Je to neocenitelná zkušenost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MINI 22:23:41 30. 11. 2020
default.png
Zda máš nebo nemáš předpoklady, to posoudí doktor, psycholog a bojar. Jak řekl kolega níže, zkus Prahu, to je větší sance, když jsi taková nadšená zájemkyně. Nebo otravuj a vydrž tam u vás.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 19:02:20 30. 11. 2020
default.png
Tak se na to vykašli, evidentně o tebe nemají zájem, navíc u PČR je už dlouhodobě "překundíno", jak celkem trefně poznamenal jeden můj kolega. Nebo to jdi zkusit do Prahy, tam berou všechno.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio