Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak se dostat k PČR

Dobrý den, už nevím, jak mám postupovat. Minulý rok jsem posílala žádosti na různé oddělení PČR v MS kraji, pokaždé mi napsali, že je rozpracováno velké množství uchazečů a že se mi ozvou v průběhu roku 2020, stále se nikdo neozval, tak jsem to celé opakovala a napsali mi, že se ozvou v případě potřeby. K PČR mám všechny potřebné předpoklady a tuhle práci chci dělat už od dětství, ale je to složité. Jen jsem se chtěla zeptat, zda má někdo s tímto zkušenosti, předem děkuji za odpovědi.
HANASKYBOVA :: Datum založení: 30. 11. 2020 :: celkem 21 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu APEP 13:45:41 30. 11. 2020
default.png
Dobrý den, nejlepší je udržovat stálý a pravidelný styk s personálním oddělením a pořád na sebe upozorňovat. Navštivte akce typu policista na zkoušku, kde si můžete rovnou udělat fyzické testy a pohovořit s náborářem. Případně pokud vás v MS kraji nic nedrží zkuste jiný kraj.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio