Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Příprava na fyzické testy

Ahojte. Mam v plánu se přidat k vám a chtěl bych fyzicke testy absolvovat cca za pulroku. Chci se zeptat co mi poradíte abych zvysil svou fyzicku a sílu. 1 km ubehnu cca za 5:30 a chtěl bych to stahnout pod 4:20 aspon a kliku udelam cca 20. Díky za vaše rady
MARTKOH :: Datum založení: 06. 12. 2020 :: celkem 42 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GHOST-COP 18:11:16 10. 12. 2020
default.png
Ty kategorie od něčeho jsou. Nastupuje se zpravidla do dvojky (kategorie fyz. způsobilosti) a ty útvary, co se tu zpravidla řeší, jsou ve dvojkách. Jestli někdo chce jít někam, kde bude policajt jen tou kartičkou (tedy jen úředníček - bez urážky těm, kdo jsou mezi nimi), přijde na to časem nebo většinou ani žádný sportovec či akčňák není.

Jestli někdo neumí napsat ÚZ, je chyba v systému. U maturity se píše slohovka a přes 40% policistů má VŠ. Roční ZOPka je trapně dlouhá - tak co se tam sakra pořád dělá?.... A když už teda, má služební funkcionář ty hlídky nějak stavět, aby teda ve dvojici aspoň jeden uměl psát a druhý číst.

Nebudu tady vypisovat detaily systemizace (žádná systematizace) služebních míst a jejich kategorie fyzické a zdravotní způsobilosti, boční vstupy atd. Vlákno si to nežádá, je to v jiných vláknech.

A než tady vyloženě hanit a podrývat sbor s tím, co se kde ojebává a jaké porušení předpisů je ještě dobré, raději sdělím daný rámec s trochou toho fundamentálního.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 16:21:01 10. 12. 2020
default.png
Co to tady zase plácáte za blbosti? Kolik procent lidi ty prověrky nemá splněno, tušíte? Myslíte si, ze je PČR e stavu, aby někoho vyhodila proto, že udělal málo ozem-bouchu? A nevíte o tom, ze jsou u PČR 4 výcvikové skupin a tedy i 4 různá přezkoušení? Sám jsem ve 3 a v pohodě mám body i na 2 ... ale znám teda hodně lidi, co by tu 3 neudělali ani, kdyby nevím co a přesto jsou to pro firmu mnohem cennější příslušníci, než nějaký vysportovany akčnak, co neumí ani napsat kloudný ÚZ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 23:15:11 09. 12. 2020
default.png
Ta přezkoušení jsou stejná jako vstupní testy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTKOH 22:56:27 09. 12. 2020
default.png
A jen tak ze zvedavosti. Jak vypadaji ty fyzicke prezkouseni? Stejne jak prijimaci fyzicke testy? Jinak diky moc za reakce a vaše komentáře:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 22:00:04 09. 12. 2020
default.png
Nezapomeňte hoši, že by to neměla být jen příprava na vstupní testy, ale na povolání. Každé dva roky se dělají prověrky z fyzické způsobilosti a taky byste měli chodit na "tělák" a mít tolik fyzičky, abyste z něj nešli zpátky do služby zhuntovaní. A zapomíná se na to, že ZÁKON příslušníkovi ukládá, aby se staral o svou fyzičku. Ono když vám v práci někdo zdrhá nebo klade odpor, není milé prohrát. Jednak je tu vlastní chlapecká ješitnost a druhak budete před zraky veřejnosti za šašky. Navíc, to klidně nemusí být jen jednou za měsíc, týden, ani jen jednou za směnu.
Netřeba strašit, ale být trochu zodpovědný realista. Neberte to jako klišé, ale budete např. chránit zájmy společnosti, dbát nejen vlastní důstojnosti a hlavně, se chcete vždy že služby v pořádku vrátit.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STRYKOJAN 16:36:33 09. 12. 2020
default.png
Čauko, hele taky jsem začal s přípravou cca půl roku před testy a nakonec jsem se dostal na 58b.

Měl jsem štěstí, že jsem pracoval jen z domova, takže jsem si jeden den vyzkoušel maximum kliků jako bych byl na testech.
Následně jsem v liché dny přes den dělal cca každou hodinku kolem 60% toho maxima. A v sudé dny 200 kliků v co nejkratším čase a co nejméně sériích. Po 10 dnech jsem zkusil znovu maximum a takhle to točím pořád, když mám čas.

Co se týče CMT a běhu, tak prostě musíš dělat CMT nebo angličáky a běhat. Tady nic zázračného nevymyslíš. Ze začátku jsem byl fakt hrozný běžec až jsem se styděl, takže jsem se nejdřív naučil běhat 4-5km do 30 minut a potom jsem začal střídal dálky, sprinty, bouchání do pytle a přímo to CMT. Měsíc před testy jsem se začal soustředit čistě jen na ten 1km běh.

Také jsem 3x týdně zařadil silový trénink celého těla s činkami.

Jednou za čas si zkus celý ty fyzický jako kdyby to bylo naostro, abys věděl jaké máš výsledky. Je to pak rozdíl, když to frčí jedna disciplína za druhou.

Půl roku je moře času, taky začni běhat, pořádně jez, dopřej si pokud možno dobrý spánek a zkus se naučit, že to cvičení je tvoje hobby a né jen nějaká povinnost, půjde ti to lépe :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTKOH 18:24:03 08. 12. 2020
default.png
Nebo u cizinecke? Tam musim umet jazyk že

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTKOH 18:14:33 08. 12. 2020
default.png
Je mi 20. Věřím, že to zvládnu. Akorát když popremyslim tak dopredu. Je lepší začít u OHS nebo OOP? I co se týče budovani kariery. Jsem z ostravy tak snad si budu moct vybrat

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 17:32:40 08. 12. 2020
default.png
Nejlepší způsob jak něco udělat, je udělat to - Amelia Erhart.

Nevím, kolik ti je. Ten čas není úplně marný, ale zlepšit o tu minutu by to chtělo. 20 kliků je pěkný výsledek, pro začátek :))

Kondici - fyzičku zvýšíš pravidelným tréningem. Tím myslím ideálně tak 4-5x za týden. Střídej aktivity. Zkus i něco jiného. Bazén, běžky, brusle, kolo, švihadlo, běh do schodů atd. :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SUI 13:45:13 08. 12. 2020
default.png
Ja osobne chodil pravidelne behat, zacal sem klikovat a kazdy den sem si delal celomotorak. Beh se mi trenoval dobre, s klikama sem bojoval. Za pulroku to das v pohode

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio