Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

kterou zvolit bezpečnostní složku pro nástup k provodům

Dobrý den, Blíží se mi konec VŠ a rozmýšlím se k jaké složce nastoupit. Do budoucna vím že bych chtěla ke psům (koně jsem již vzdala). Samozřejmě nejsem tak naivní abych si myslela že se ke psovodům dostanu hned. Ze zkušeností již sloužících kolegů jsem se dozvěděla že šance u PČR, zvlášť pro ženu, je takřka mizivá. Zajímalo by mě tedy, zda například u vězeňské služby (kde jak jsem se zde dočetla dlouho nikdo nevydrží a fluktuace je vysoká), případně celní správy je pravděpodobnost dostat se k psovodům vyšší? Známé nikde nemám, zkušenosti se psy mám bohaté, avšak nepodložené, takže si plánuji udělat nějaké kurzy abych měla schopnost cvičit psa podloženou nějakým papírem, což tuším bude alespoň malá výhoda. Dále by mne zajímalo kterou věznici případně zvolit, blíže mám Ruzyni, ale o Pankráci jsem slyšela že je v ní větší pravděpodobnost kariérního postupu ? Předem děkuji za odpovědi :)
42739 :: Datum založení: 21. 12. 2020 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio