Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dodělat si VŠ 15 let po škole kvůli nabídnuté 7TT??

Zdravím! Jsem u policie na OOP 15 let, nastupoval jsem po maturitě. V poslední době je to pro mě na obvodě už neúnosné a přemýšlel jsem o civilu. Shodou náhod jsem ale dostal nabídku na SKPV, což by mohlo zase oživit můj pracovní elán. Jenže mají volnou jen 7TT. Nevím, jestli to po tolika letech ze školy zvládnu, hlavně cizí jazyk je úplně mimo mě... Studoval jste někdo takhle dlouho po maturitě při práci? Napadá mě jen Policejní akademie, aspoň mi snad k něčemu budou ty roky praxe, ale fakt nevím... Budu rád za jakoukoliv reakci, díky!
ADAMPE :: Datum založení: 06. 02. 2021 :: celkem 15 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 09:00:07 08. 02. 2021
default.png
IZZY [2021-02-07 22:02:53]: Kde jsou ve stavu, že nikdo nechce dělat násilí?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LAFREE 23:18:23 07. 02. 2021
default.png
Ahoj to já bych Ti s ohledem na Tvé odsloužené roky doporučil vystudovat na VŠ obor uplatnitelný mimo PČR, v civilu Ti je akademie naprd. Pokud se zaměříš na techniku nebo přírodní vědy tak Tě jazyky minou, jsou tam jen symbolicky. Až budeš v 7TT nebo 8TT zvedneš si průměr a odejdeš s lepšími penězi na výsluze a budeš mít vzdělání do civilu. V nejhorším můžeš i učit, dnes to jde i bez pedagogiky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IZZY 22:02:53 07. 02. 2021
izzy.jpg
Ahoj, nevím kde teda sloužíš, ale u Policie (některé kraje) pokud jsi dobrý, máš předpoklady a dobré preference, tak lze hodnost tzv. propůjčit a VŠ tě trápit nemusí, dělá se to i při volných tabulkách např. u násilné TČ, kterou nechce nikdo dělat. Jde pořád jen o to, že titul je ti prd platný pokud nestuduješ obor (zaměření) ve kterém se chceš realizovat. Znám Mgr. Ing. MBA apod., kteří nemají ani na 5TT. a naštěstí si tohle uvědomují i někteří VO. Titulem drbana ani jeho advokáta neoslníš. Praxe, zkušenosti, cit a nadání, to je to oč tu běží.

Jinak konkrétně k tvému dotazu. Kolega teď kroutí poslední rok Bc. v oboru pedagogiky a bojuje taktéž s angličtinou. Naposledy to řekl jasně, kdyby mu nešlo o to, že chce vzít rentu a jít pracovat do školství, tak už by se na to vykašlal. Konec konců, jde-li ti pouze o titul vyber si cokoli bez angličtiny, či jiných problémových předmětů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIKY01 16:16:45 07. 02. 2021
piky01.jpg
Já začal studovat ve 39 letech. Začátkem února jsem se taktéž dostal do 7TT se smenosti a s ohledem na plat si myslím, že se studium určitě vyplatilo. Tedy aspoň za mě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 10:17:31 07. 02. 2021
default.png
Já začal studovat VŠ 10 let po maturitě, taky akademii, osobně mi samotné učení problém nedělalo jako spíš to najít si na to čas. Naštěstí mám studijní volna ale i tak to stojí spoustu času mimo, obzvlášť pokud máš děti. Mnohem horší to mají ti co volna nemají do školy chodí o dovolených nebo ve vlastním volnu.
V ročníku bylo spoustu lidí mnohem starších, někteří měli víc problémů někteří míň, je to hodně individuální a taky záleží na přístupu profesorů (třeba na angličtinu jsme měli super učitelku, člověk se na to sice kouknout musel ale neměla problém spoustu věcí řešit individuálně)
Na druhou stranu proč to nezkusit, je to zadarmo (pokud si nebudeš kupovat učebnice) a stojí to jen ten čas tomu věnovaný. Přinejhorším na konci prváku skončíš, u nás skončila asi tak čtvrtina lidí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio