Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zlepšení přijímacího řízení

Ahoj! V roce 2019 jsem si také prošla přijímacím řízením k Policii ČR a jak už všichni víte, chtělo by to velké zlepšení a vychytat mouchy. Proto píšu bakalářku na téma Přijímací řízení k Policii ČR a zajímal by mě váš názor a nápady na zlepšení. Pokud byste měli chvilku, chtěla bych vás poprosit o vyplnění dotazníku. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNLNBviTwNTWXGiM35HYWkYzoy6loHeg2izsRP_IYyZZUwXw/viewform?usp=sf_link
ZAZUK11 :: Datum založení: 10. 02. 2021 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZAZUK11 14:28:20 12. 02. 2021
default.png
Omlouvám se všem, které pobouřil můj dotazník. Dotazník je rámcový z různých oblastí, protože se snažím chytit jakéhokoliv stébla trávy, které by mi mohlo pomoct:) Popravdě jsem z toho tématu trochu zoufalá, v první řadě jsem si ho neměla vůbec brát, ale na naší škole to bylo tak hektické, že to skoro jinak nešlo. Proto uvítám všechny vaše nápady a připomínky k možnostem zlepšení přijímacího řízení...
Jinak samozřejmě chápu, že pokud někdo toužil od malička pracovat u policie, otázka jak dlouho poté šel k policii, je irelevantní...spíše mě zajímají v téhle otázce ti, které přesvědčila náborová kampaň

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 22:01:15 10. 02. 2021
Pim Burger.jpg
Kromě kritiky, která zde už zazněla, mi celé to téma - alespoň dle zde publikovaných informací - přijde trošku zavádějící. Nemůžu přece hodnotit přijímací řízení, když nevím, jaké lidi chce policie nabírat? Samozřejmě lze vše omezit na technickou stránku věci (registrace by měla být možná přes internet, personální pracoviště by měla poskytovat aktuální a relevantní informace atd.), ale jak má někdo hodnotit samotné přijímací řízení? Pro někoho se tam musí dělat moc kliků, pro někoho málo, pro někoho je u psycha moc otázek z matematiky, někomu to přijde lehký, někdo nechápe, proč je problém s alergiemi, někdo by chtěl, aby u policie sloužili jen supervojáci.

A to nemluvíme o dalších požadavcích na budoucí policisty, jako je nejnižší požadované vzdělání, věk a státní příslušnost ČR.

Sečteno a podtrženo, zabývat se výběrovým řízením k policii není vůbec špatný nápad, ale forma dotazníku mi trošku nešťastná, protože to, že výběrovým řízením projdu, neznamená, že výběrovému řízení rozumím...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 20:05:19 10. 02. 2021
Joe.jpg
Vyplněno. Akorát mi uniká souvislost mezi přijímacím řízením a ZOP.:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 19:06:34 10. 02. 2021
default.png
Ja snad ještě nepotkal dotazník z oblasti bezpečnostních složek, který by měl hlavu a patu... tady je smícháno dohromady: přístup personalistek, testy, délka ZOP, platové podmínky a benefity? atd. K tomu kategorie dle délky služby ... 1-10 let, to ke docela široká kategorie, od nováčka po ZOP, po policistu, který už je třeba na 2-3. pracovišti.

Apropo, už druhá otázka, jak dlouho si člověk rozmyslel nástup k PČR je úplně divná... pokud někdo uvazoval o policii už na základce, tak logicky musel čekat X let, než se mohl hlásit.

Apropo, lze nastoupit i bez prvotního kontaktu s personalisty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZAZUK11 18:51:18 10. 02. 2021
default.png
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNLNBviTwNTWXGiM35HYWkYzoy6loHeg2izsRP_IYyZZUwXw...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio