Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kariérní postup

Zdravím všechny, zajímalo by mě, jestli se jdá dostat na skpv na místo operativce, čili kriminalisty v terénu(ne vyšetřovatel) i bez vysoké školy, případně jaké je potřeba vzdělání a délka odsloužených let. A popřípadě kolik let by měl policista strávit podle vás na oop, než zkusí skpv. Díky všem za odpovědi
HOMER :: Datum založení: 27. 02. 2021 :: celkem 8 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BOBRAS 08:17:09 08. 03. 2021
default.png
Určitě si té někdo všimne... když dones nějaké svestky tak určitě... nikdo tam o horlivě nestojí aspoň ne Praha... jinak souhlas... jestli něco dělat na OOP... tak spisaka. Na SKPV si moc nepomůžes... hnes se max o třídu... a někde se snižuje rizikac...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOBRAS 08:16:48 08. 03. 2021
default.png
Určitě si té někdo všimne

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LAFREE 23:19:24 07. 03. 2021
default.png
Souhlasím s kolegy, udělej si Bc., budeš to pak mít jednodušší. S ohledem na praxi, kterou bys na SKPV mohl hned uplatnit, doporučuji na OOP pracovat na skupině dokumentace, někdy označované skupina prověřování. Na našem OOP byla pro lidi v 5 a 6 TT, přijímáš TO, jezdíš na výjezdy, sepisuješ ohledačky, máš přidělené jednodušší spisy hlavně NP, a taky navazujes na výjezdech kontakty s lidmi z SKPV a od nich se dozvíš jak to kde chodí a taky jaké odbornosti na SKPV se chceš v budoucnu věnovat. A když se ti párkrát podaří objasnit nějakého neznámoše, tak si tě na SKPV dříve či později sami všimnou. Držím ti palce, chce to i kousek štěstí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 20:27:38 03. 03. 2021
default.png
Parafrázoval bych svého nejlepšího učitele, jakého jsem kdy měl, pana Prunnera a k otázce jak dlouho na OOP bych odpověděl - Zkušenost není dána věkem(délkou služby), ale počtem setkání s jevem daného druhu. Takže při délce služby 1 rok se na OOP Kašperské Hory můžeš setkat s 30 tč. Za stejnou dobu se na Žižkově v Praze můžeš "setkat" s 1700 tč. Ten, kdo se chce opravdu něco naučit, se naučí na obou odděleních.

VŠ je vzhledem k celkové degradaci a rozšířenosti vnímána už z velké části jen jako formální požadavek(stejně jako občanství, věk atd.). Tu VŠ rozhodně udělat a dále najít nějaké spřízněné duše, které tě budou "policejně mentorovat". Ale jinak s nadšením a zájmem o řemeslo, máš z 1/3 vyhráno :)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 17:13:53 28. 02. 2021
default.png
Ano, platí i co píše foxx. Určitě bych si udělal alespoň Bc., pokud bych plánoval, byt u firmy déle a chtěl na skpv. Ty 6.tt jsou takový pozůstatek z doby, kdy se měnil služební zákon a současně je to pro lidi bez VŠ i konečná stanice.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 15:07:30 28. 02. 2021
Foxx.jpg
Ahoj, přesně jak říká af13. Dle dotazu odhaduji, ze zatím nemáš moc odslouzeno, tak doporučuji dodělat si zatím vysokou, věnovat se práci na oop, a pak se hlásit přes výběrko na Skpv. Do 6. tt bez školy většinou chodí buď lidé s mnoha lety praxe, obrovským talentem, nebo tlačenkou. Tak se zlepsuj a věř, ze tvůj čas přijde :-) mezitím si třeba uděláš i realnejsi představu o práci operativce na Skpv.. hodně štěstí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 08:04:43 28. 02. 2021
default.png
Jde to, hlavně tam, kde jsou podstavy. Jsou to místa v 6. tt. Jinak operativa taky dělá dost papírů ... i když méně, než vyšetřovatel. Počet odsloužených let je dán 6. tt.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HOMER 21:04:17 27. 02. 2021
default.png
???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio