Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

ICP Mošnov

Ahoj, sloužím na MOP V Praze již 12 let a pomalu se začínám dívat po něčem doma v MSK. V Praze jsem spokojený super vedení, trochu více práce, ale už přestávám dávat to dojíždění. Koukal jsem, že byly nějaké místa na ICP Mošnov, ale přinám se, že nemám ponětí jaká je tam náplň práce a pochybuji, že jediným jejich úkolem je kontrola pasů. Proto bych se Vás chtěl zeptat, zda tu je někdo, kdo ví, jak se na uvedeném útvaru slouží a co je jejich náplní práce? Za odpovědi děkuji.
NZK :: Datum založení: 28. 02. 2021 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu NZK 17:23:55 28. 02. 2021
default.png
???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio