Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Cizinecká Policie - Praha Ruzyně

Ahoj. Přemýšlím dost vážně o Cizinecké Policii. Referent Cizinecké Policie na Ruzyni. Bude mi 32 let a jsem ve stádiu, kdy mě už nenaplňuje moje práce. Vždy mě Policie lákala. Chyba byla, že jsem jako mladý a blbý odešel z nástavbového studia. Dnes se mi otevírají možnosti, aspoň k Cizinecké Policii. Nejsem z Prahy, ale z Ml. Boleslavi. Musel bych tedy dojíždět. Můžete se prosím podělit jaká je směnnost? Mám rodinu s dvěma dětmi. Vím, že peníze nic moc, ale ta práce u sboru mě vždy lákala.
PETR88 :: Datum založení: 16. 03. 2021 :: celkem 19 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PETR88 16:28:59 18. 03. 2021
default.png
AF13 [2021-03-18 15:33:16]:

Na Ruzyň jsem chtěl jen proto, protože to bylo jediné místo kam berou vyučené. Samozřejmě bych chtěl sloužit v Ml. Boleslavi. Obvodní oddělení jako prvosledová hlídka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 15:33:16 18. 03. 2021
default.png
PETR88 [2021-03-18 15:10:09]: A v čem je problém, když jsi chtěl na Ruzyň, tak proč tam nejdeš a nedoděláš si při práci tu maturitu? Většina lidí u městských policiích to taky zvládla, dodělat si maturitu při práci. Nevím kolik let trvá dodělaní maturity? U PČR je stejně první rok člověk na ZOP, takže pak by šlo jen o to doklepat to na Ruzyni do maturity a pak už by si mohl hledat něco blíže domovu.
Jinak nevím přesně, co myslíš pořádkovou jednotkou? Středočeši to nemají jako samostatný útvar, slouží tam lidi z různých běžných útvarů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR88 15:10:09 18. 03. 2021
default.png
Blbě jsem se vyjádřil. Chtěl bych dělat u pořádkové jednotky. Ale jelikož nemám maturitu. Cizinecká měla požadavek na Ruzyň. Řekl jsem si: tam mě vezmou a já si dodělám maturitu a potom se nechám převelet do Mladé Boleslavi k pořádkové jednotce. Takto jednoduché to asi není. Uchazeči bez maturity (s výučním listem) jsou přijímáni pouze do Zařízení pro zajištění cizinců Bálková a na ICP Praha Ruzyně. To je odpověď z personálního. Rozhodl jsem se že do toho nepůjdu! Toto mě opravdu neláká. Peníze jsou samozřejmě směšné a dojíždění nesmysl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RFF81 14:46:18 18. 03. 2021
default.png
Ahoj, jako referent bys sloužil na OOL
(oddělení ochrany letiště), náplní tvojí práce by byli pěší hlídky po terminálech na letišti, nebo autohlídky po vnitřním a vnějším perimetru letiště. Směny tu momentálně jsou 24 den volno 24 a pět dní volna. Dodělat si tu maturitu lze. Kdybys chtěl ještě něco vědět, tak napiš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CABLE 12:24:55 18. 03. 2021
default.png
Tak nějak tomu taky úplně nerozumím, ale zkusím to.

1.Maturitu nemáš, ale chceš sloužit(budiž ti to ke cti).

2.Chceš mermomocí k cizině na Ruzyň a jsi z Boule.

3. Jak jsem se níže v tvém příspěvku dočetl, tak doufáš, že nebudeš hlídat cizince.

Tak nějak přemýšlím nad těmi body výše a furt to nechápu, asi budu muset zavolat psycholožce, jestli se nesekla, když mě posuzovala.

Hele to je sranda, ale teď vážně.

Co vlastně víš o práci u Policie nebo vlastně nějaké jiné složky?

1. Maturita je základ. Do teď jsem měl dojem, že to bez ní ani nejde, ale Apep mě vyvedl z omylu. Nicméně, jak říká, bez ní skončíš jako otrok(u nás se říká ČUKR, vysvětlení na vyžádání) a snad i za míň než půl darma.

2. Dojíždět z Boule až na Ruzyň s ohledem i na toho půl darma co za tu práci dostaneš mi nevychází jako rentující se.

3. A asi tě to překvapí, ale práce u cizinecké policie je hlavně o práci s cizinci. Nehledě k tomu, že cizina je i v Boleslavi a práce tam bude hafo už kvůli průmyslu. Pokud by tě vzali na Ruzyň, tak si myslím, že by tě vzali i v Bouli.

Mně u tebe vychází že se buď trochu hledáš, vyhrál jsi ve sportce a nevíš co se životem nebo a to myslím zcela bez urážky, jsi hloupý, ale třeba máš pádný důvod proč zrovna na Ruzyň a zrovna cizina.

Moje doporučení je asi takové, aby jsi důkladně zvážil tyto cíle(už kvůli těm tvým dětem) a pokud to chceš hodně, tak si aspoň dodělej tu maturu. Zbytek ti osvětlí personální.

Sorry za upřímnost, ale myslím to s tebou dobře.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 09:03:35 18. 03. 2021
default.png
PETR88 [2021-03-18 07:44:08]: Bohužel lidi bez maturity v 1tt mohou pouze:

1. tarifní třída - referent

1. Ozbrojená policejní ochrana zařízení pro zajištění cizinců pod odborným vedením.

2. Asistence při provádění základních úkonů Policie České republiky pod odborným vedením do doby úspěšného ukončení základní odborné přípravy a dokončení předepsaného vzdělání - složení maturitní zkoušky.

3. Provádění základních úkonů při výkonu strážní služby na určených stanovištích v objektech Policie České republiky a Ministerstva vnitra pod odborným vedením.

Původní smysl byl nábor lidí pouze s výučním listem tak, že si po nástupu dodělají maturitu při službě. Očividně opět každé KŘP k tomu přistupuje jinak. Ještě bych zkusil oslovit personalisty v Liberci nebo v Praze, obojí mi přijde lepší než jezdit na Ruzyň.

Nebo si dodělat maturitu teď a nastoupit později.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR88 07:44:08 18. 03. 2021
default.png
APEP [2021-03-17 10:40:40]: Personalistka mi vždy řekne, že dodělat si během služby maturitu nelze. Což mě celkem sere. A tajně jsem doufal, že hlídání cizinců to právě nebude. Chtěl bych být zkrátka na ulici...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAYEROS 13:46:30 17. 03. 2021
default.png
32 není žádný věk, dodělat maturitu a hurá ke sboru. školu můžeš dodělat už i ve služebním poměru, takže pokud se nemůžeš dočkat tak hurá k personalistce, ta už ti řekne co a jak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 10:40:40 17. 03. 2021
default.png
Ahoj,
jestli tomu dobře rozumím tak jsi pouze vyučen, že? Je ti jasné ale, že nastoupíš do nejnižší třídy a dokud si nedoděláš maturitu tak se nikam neposuneš. Takhle tam budeš akorát celou dobu střežit cizince v přijímacím středisku (nebo co to tam ti rotný dělají).

Ještě bych se zkusil obrátit na personálku KŘP pro střední čechy, jestli by nebylo nějaké místo blíž, přece jen jezdit až na Ruzyň by vyšlo docela draho.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio