Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak zkrátit délku přijímacího řízení?

Ahoj, píšu bakalářskou práci na téma, jak zlepšit přijímací řízení k PČR. V rámci toho jsem zjistila, že přijímací řízení většinou trvá 3 měsíce a déle. Což mi přijde hrozně moc, například pro uchazeče po střední škole, který by musel čekat na první výplatu přibližně 4 měsíce. Proto mě zajímají Vaše zkušenosti a názory na to, kde ve Vašem přijímacím řízení byly zbytečné průtahy a co by se dalo zlepšit. Za mě je to třeba úplně zbytečná měsíční čekací doba na výsledky zdravotní prohlídky. Moc děkuju za názory.
ZAZUK11 :: Datum založení: 06. 05. 2021 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 22:01:33 07. 05. 2021
default.png
Za měsíc by se to bez problémů zvládnout dalo, jen by se muselo chtít. Fyzické jsou na pul dne, psycho na den, zdravotní taky den .... pak nějaké lustrace, mezitím se psycholog rozmyslí a klidně za týden, by šlo uchazeče tel. informovat o výsledku + mu to poslat poštou ofiko.

Ale to by bylo z říše snů... takže 2x tolik času = dnů, pořad dobrý... ale jestli to někde trvá 2-3 měsíce, tak to fakt není dobrý.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 16:20:23 07. 05. 2021
default.png
přesně řečeno, je to jen o lidech a o vůli. Když je vůle, dá se to s přehledem zvládnout za 2-3 týdny.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 09:51:53 07. 05. 2021
default.png
Jsem u CS a u nás, pokud má dotyčný snahu, lze přijímací řízení stihnout za jeden měsíc (v závislosti na volných termínech). Tedy doba zkrátit lze. Např. ono zdravotní vyšetření jde v Praze i s výsledkem vyřešit za jeden den: ráno se dostavit na odběry, potom v ÚVN kolečko po doktorech (podobně jako vojáci, mají i přednost před pacienty) a po obědě návštěva s výsledky u posudkové doktorky, která většinou má už i výsledky ranní krve. Pokud nemá potřebu posílat na dodatečné vyšetření, tak rovnou vydá i posudek.
Nejdéle se čeká na výsledky psychotestů cca týden.
Problém bude u PČR v celkové organizaci a zajištění což ale není u nich nic nového.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio