Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kliky

Ahoj, čekají mě fyzické testy, udělám tak 23 kliků, ale s vydýcháním se ve sporu, je to problém, nebo to tak uznají, děkuji
HEKA37 :: Datum založení: 27. 07. 2021 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HEKA37 11:39:16 01. 08. 2021
default.png
DAPLER [2021-07-31 00:16:30]:AHOJ, moc děkuji za odpověď, dneska jsem dala 28 kliků, ale fakt s pauzma ve vzporu, tak se fakt bojím, jdu teď v pátek,CMT dávám 38-40, ale uvidím, jak to zvládnu tam, nervy udělají svoje, je mi 38 a jsem žena, takže se určitě výkonem nebudu rovnat s těma mladíkama, co budou se mnou, budu dělat v Plzni, ale ještě teď v úterý jdu na lékařskou, tak uvidíme, jak to vše dopadne, jinak blahopřeji k úspěšnému složení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAPLER 00:16:30 31. 07. 2021
default.png
Ahoj, jsem po fyzičkách cca 2 měsíce. Po 20. opakování v klikách mi luplo v rameni a já lehl, fyzické testy jsem dal bez problému, není to jen o klicích. Nicméně u nás uznávali i kliky, které nebyly s dotykem hrudníku ale fakt je tam někteří dělali jen do loktů v pravém úhlu. I krátký odpočinek některým nechali ale přišlo mi to tak, že uznávali tenhle “cheating” jen těm, kteří se jim předem zalíbili, já jsem jednou nešel úplně do napnutých rukou a uz ani to mi nepočítali, takže fakt hodně záleží koho chytneš a jak se mu zalíbíš. Věř tomu, že to prostředí tě taky namotivuje, já třeba při trénování dával maximálně 32 opakování celomotorického testu, tam jsem to napálil na 45 opakování (je pravda, že jsem pak asi 10 minut nemohl ani chodit, jak mě bolely stehna. Když by ti neuznali odpočinek, tak v tom prostředí tě to fakt hecne v dalším cviku k lepším výsledkům. Držím palce ať to dobře dopadne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio