Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Přijímací řízení

Zdravím je mi 23 let, chtěl jsem se přihlásit už k policii po střední, ale nakonec jsem šel pracovat jako IT. V tuhle chvíli vím že opravdu bych chtěl jít na policistu, ale nejsem na tom úplně zdravotně nejlíp. Díky svému rozhodnutí na základce jenom hrát hry mám teď nadváhu a tak se nejvíc bojím fyzických testů, nechci se do toho hrnout dokud si nebudu 100% jistý že aspoň 36 bodů zvládnu. Člunkový běh jsem si zkoušel a čas jsem měl obvykle kolem 11,2 takže bych zde chtěl nabrat body. CMT jsem si ještě nezkoušel na čas, ale dřepy mi úplně nedělají problém a tak beru tento cvik jako druhý kde bych chtěl nabrat co nejvíce bodů. Největší problém vidím asi s Kliky a trošku se bojím i 1km běhu. Kliky jsem vždy dělal tak že jsem měl ruce daleko od těla a s tím jsem obvykle úplně problém neměl ale když jsem koukal jak by se měl dělat klik na testech a zkusil si ho tak jsem byl rád že jsem dal 5 kliků. Zde bych určitě byl rád za nějaké rady, v tuhle chvíli dělám kliky pořád ruce dál od těla abych posilnil ruce a někde zkouším i ruce u těla. Kilometr jsem ještě si nezkoušel zaběhnou, co jsem tak četl tak je nejlepší trénovat během na 200 metrů, takže zkouším zatím běhat 200m ( obvykle mám čas kolem 45 vteřin ) nebo 250m (obvykle 55-60 vteřin). Rozhodně bych byl rád za jakoukoliv radu do tréninku. + pokud by bylo možné mi přiblížit co vše mě čeká v průběhu přijímacího řízení, většinu věcí jsem si vyčetl přímo na stránkách ale rád bych věděl podrobněji co vše mě čeká. Nemám v plánu v blízké době jít do přijímacího řízení, snažím se teď sportovat a dát se do formy tudíž do doby než si budu jist se nechci přihlásit. Určitě bych byl rád za jakoukoli radu, díky moc.
WAPERHUTTA :: Datum založení: 15. 09. 2021 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu APEP 10:57:56 17. 09. 2021
default.png
Ahoj, ohledně přípravy na fyzické testy bych doporučil následující:

- Člunkový běh - běhat krátké rychlé sprinty, pracovat na obratnosti, tady toho moc poradit nejde

- CMT - dřepy dobrý ale CMT je spíš o zapojení celého těla a ještě vydržet ty dvě minuty, doporučil bych dělat CMT na čas, angličáky, běh na delší vzdálenosti, případně dřepy, kliky, zkracovačky ideálně v nějakém kruhovém tréninku nebo tabata

- Kliky - široké kliky posilují prsní svaly, ruce už tolik ne, soustřeď se na klasické kliky. Udělej těch 5 co zvládneš a dál pokračuj dámskými (na kolenou) nebo dělej kliky o nakloněnou rovinu kdy ruce jsou víš než nohy. Přidej pak taky výdrž ve vzporu kdy uděláš klik k zemi a zde pár cm nad podložkou nějakou chvíli vydržíš

- 1km běh - v první řadě nejprve musíš ten 1 km uběhnout tam bych začal nejdříve, až zvládneš běžet dál než 1 km tak pak bych cvičil rychlost ale i výdrž (ideálně být schopen běžet 30 min v kuse)

Na internetu je spousta plánů jak toho dosáhnout a 1000 hodin videí na YT. Případně je možné si zaplatit trenéra. Hlavně bych zapracoval na té nadváze.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio