Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Ock

Zdravím, bohužel jsem 2x nesplnil OCK (odborný celní kurz) a musel jsem podat výpověď. Je možné se třeba za rok znovu přihlásit, nebo je cesta k celní správě nadobro „zavřena?„ Případně měl bych uznaný OCK (odborný celní kurz?) děkuji za odpověď :)
KAISER :: Datum založení: 26. 09. 2021 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu COOP110 19:40:27 28. 10. 2021
default.png
a jak dlouho jsou platné udělané psychotesty..?..1 rok?..víte někdo??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 12:50:59 28. 10. 2021
default.png
COOP110 [2021-10-27 18:17:17]: celní a daňová problematika je celkem složitá, na druhou stranu roky předtím takhle veliké problémy nebyli, tedy dle mě na tom bude mít i z části svůj podíl to, že kurz je nyní distanční přes MS Teams.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COOP110 18:17:17 27. 10. 2021
default.png
ahoj..a na čem si na OCK pohořel??..
a
Cable..co ten ZCK..fakt je to tak náročný, že tam tak vyhazují..??..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CABLE 19:04:43 23. 10. 2021
default.png
Ahoj, dle toho co píšeš to chápu tak, že si nedal zkoušku a ani opravnou a třetí ti nepodepsal ředitel. Myslím, že je to stejné, jako když nedáš ZCK. Z toho co jsem slyšel, tak z toho ZCK teď nedávno vyrazili haldu lidí a i z druhého pokusu a též končí.


Mělo by to jít. Neřeknu ti jestli se můžeš hlásit hned znova nebo třeba po dvou letech jako když nedáš něco u výběrka, ale základní je to, že ti musí dát druhou šanci vedoucí odboru kam se budeš hlásit a ten ví, že si už jednou neuspěl, je otázka, jestli nebude chtít dát šanci někomu jinému nebo se mu bude chtít to risknout.

Musím říct, že vzdělávání u CS skutečně není procházka růžovou zahradou a dle kolegů co přišli od VSCR nebo PCRky jednoznačně nejhorší/nejtěžší.

Za zkoušku asi nic nedáš a třeba ti to řeknou už na personálním. Lidi furt chybí a tak je tu určitá šance.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio