Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Cizinecká policie Praha

Ahoj, plánuji se hlásit k Policii, uvažuji nad cizineckou, kvůli tomu, že to je pro holku jeden z vhodnějších útvarů. Měla bych pár otázek. Můžu u cizinecké sloužit i jinde, než na letišti, je v Praze více takových míst, nebo mě zařadí na letiště? Četla jsem tu, že cizinecká má ZOP pouze v Brně, je to stále aktuální informace? Děkuji
TER1 :: Datum založení: 27. 11. 2021 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 15:01:58 28. 11. 2021
default.png
Běžné hlídky ciziny v Praze, funguji úplně stejně, jako ostatní součásti policie, takže tam nic “vhodnějšího” pro holky není. Na letišti je sluzba jistě klidnější, ale zase je to v podstatě sluzba úplně o ničem, proto je tam taky pořad podstav. Takže spíše záleží, co chceš u pcr dělat. Pokud nemas nějaké speciální nadšeni pro cizinu, nezavrhoval bych nastoupit normálně k pcr v Praze.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 07:46:27 28. 11. 2021
default.png
Ahoj, u "ciziny" lze v Praze sloužit (zjednodušeně) na dvou místech:
1) Inspektorát cizinecké policie Praha Ruzyně - spadá přímo pod Ředitelství služby cizinecké policie
2) odbor cizinecké policie u Krajského ředitelství policie Praha (případně u KŘP pro Středočeský kraj, ti mají taky nějaké útvary v Praze)
Tedy podle toho kde chceš raději sloužit kontaktuj příslušné personální oddělení. Tedy pokud na letišti tak personální Ředitelství služby cizinecké policie a pokud ve městě tak personální KŘP Praha.

Jak to teď mají se ZOP bohužel netuším.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio