Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Očkování policistů proti Covidu

Já zírám, kam to došlo! Když policejní prezident přizná, že deset tisíc knedlíků v policejním munduru odmítá očkování a on ještě říká, že o ně nechce přijít! Twl kde to už jsem? Co je to za partičku blbě placených blbů? Za chvíli tam budou pastafariáni s cezanama na hlavách, které odmítnou sundat a on o ně nebude chtít přijít? Policista, který na není schopen stoprocentně pomoci, nemá u sboru vůbec co dělat. Pokud má PP problémy s jejich nakopáním do prdelí, hlásím se, ale co kopanec, to stovku. Přeci jenom to asi odnese čéška deset tisíc krát bodlem do zadele. Zavolám si takového kreténa na okradenou bábi a on mě ji zabije virem jakožto neočkovaný, co virus šíří silně více než očkovaný. To ji můžu rovnou rýpnout rýčem naštorc, než si volat takovou službu. Bože!
HAMMER :: Datum založení: 28. 11. 2021 :: celkem 48 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SERY 13:52:08 10. 12. 2021
default.png
JOE [2021-12-10 12:52:04]: Vše co píši je hlavně o tom, že bezhlavě povinně dávat vakcíny všem je pitomost. Stejně to skončí až to všichni dostanou a proto je potřeba si ohlídat hlavně rizikové skupiny. A zrovna u ozbrojených složek těch rizikových skupin moc není. Ohledně nákazy nevidím rozdíl mezi policistou a např. prodavačkou, nebo úřednicí na fin. úřadu:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 13:16:33 10. 12. 2021
Sekta.jpg
JOE [2021-12-10 12:52:04]:
Ano to co píšeš ty na konci svého příspěvku je druhy extrém :-(
Zdravotnickému personálu by měli byt vděčni a neee je ještě slovně napadat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 12:52:04 10. 12. 2021
Joe.jpg
SERY [2021-12-10 11:57:55]:

Ok. To co píšeš nemůžu komentovat, protože jsem se neseznámil s podrobnostmi. Nová vláda pravděpodobně vyhlášku zruší, takže asi zatím není potřeba dlouze diskutovat.
Ohledně buněčné imunity Ti přeju hodně zdaru. Já s těmito věcmi problém nemám.
Mám problém s magory, kteří se dovolávají kde čeho ve jménu svobody, pak se dostanou na JIP s Covidem-19 a když to přežijou, tak na rozloučenou vynadají zdravotnickému personálu, že je chtěli zabít, a že to spiknutí naštěstí přežili.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SERY 11:57:55 10. 12. 2021
default.png
JOE [2021-12-10 11:14:40]: Za prvé , pro mne se zjištěnou buněčnou imunitou je podstatně větší riziko vakcína než covid. Samozřejmě to doložím podle zákona o veřejném zdraví, čímž se vyhnu očkování, pokud tu vyhlášku nezruší.Další věc v zákoně je, že se smí očkovat jen látkou podle stanoveného antigenního složení. A to u MRNA a vektorových vakcín nelze, neobsahují totiž antigeny. Takže jedině nové vakcíny. Další věc je, že v nové vyhlášce o odškodnění za povinné očkování není covid. A ty zdravotní sestry jsou dost velký argument pro mne. A vláda která vydává nezákonná naříření není důvěryhodná.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 11:14:40 10. 12. 2021
Joe.jpg
SERY [2021-12-10 09:45:42]:

Jelikož stát nese veškeré náklady, které plynou z toho, že zde je Covid-19, může rozhodovat i o různých opatřeních včetně povinného očkování.
Když se podíváme po světě, tak podobným směrem jdou i jiné státy a je pravděpodobné, že další budou následovat.
Co se týká dvou zdravotních sester které zmiňuješ, tak to není žádný argument, protože nesrovnatelně více lidí má problémy při nemoci Covid-19 než po očkování. Po očkování má vážnou nežádoucí reakci zanedbatelné promile lidí. Jinak řečeno - je daleko větší pravděpodobnost, že budeš mít zdravotní problémy, když chytneš Covid-19, než když se necháš očkovat. Další věc je, že dezinformační scéna dělá všechno možné, aby některé věci zveličila nebo jsou to dokonce úplně vymyšlené záležitosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JERY1 11:14:09 10. 12. 2021
default.png
Hammere, běž si kopat do sobě rovných! Nejsem odpůrcem očkování, ale rozhodně není možné plošně někomu nařizovat, aby si tuto stále experimentální vakcínu nechal aplikovat. Po obou dávkách jsem měl poměrně výrazné reakce, takže třetí rozhodně nemám v plánu, dokud za očkování nepřevezme odpovědnost stát, potažmo ten, kdo nám vakcinaci nařídí. Já V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ, nepodepíšu žádný canc, který by je odpovědnosti za další následky zbavoval. A to tím chci říct - není možné plošně nařizovat očkování policistů, když zdravotní stav je čistě individuální - doba od prodělání covidu 19, doba od poslední vakcíny s ohledem na reakci, aktuální zdravotní stav apod.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SERY 09:45:42 10. 12. 2021
default.png
JOE [2021-12-10 09:34:11]: "Já zase nechápu proč se nenechat očkovat s ohledem na potřeby naší společnosti, které jsme všichni součástí". Já to naprosto chápu, jelikož moje osobní zdraví má přednost před společností a to i podle Listiny základích práv a svobod. A jestliže mám prokázanou přirozenou imnitu, tak nechat se očkovat a riskovat zdraví kvůli společnosti to bych musel asi spadnout na hlavu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SERY 09:38:15 10. 12. 2021
default.png
JOE [2021-12-10 06:29:49]: Jiná očkování povinná jsou, to je typický argument. Covid vakcíny,alespoň ty dosavatní, nemají nic společného s vakcínami jiných povinných očkování, které zabraňují nákaze a šíření nemoci a u kterých se bere v potaz imunita. A pokud si přečteš návrh vyhlášky, tak tam není nic o prodělané nemoci, takže v lednu budeš mít covid a v únoru do tebe naperou vakcínu - tak hodně štěstí. Dále je tam, že se vakcinace řídí podle výrobce vakcíny, takže pokud Pfitzer rozhodne kařdé 4 měsíce, tak taky hodně štěstí, ono to ten organismus jednou skolí. Mám kolem sebe 2 zdravotní sestry, které prodělaly covid pak je donutili jít na 2 očkování a teď na třetí. Jedna leží na JIP a druhou odvezli včera. Obě 2 dny po 3. očkování.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 09:34:11 10. 12. 2021
Joe.jpg
SEKTA [2021-12-10 07:10:37]:

Očkování proti chřipce není povinné, protože chřipka není tak nakažlivá a nemá tak vysoký počet vážných průběhů a úmrtí jako Covid-19.
Já jsem chřipku zmiňoval z toho důvodu, že je podobná Covidu-19 v tom, že protilátky bohužel nevydrží tak dlouho jako u jiných očkování.
Očkování proti Covid-19 mimo jiné brání lépe šíření nákazy. To znamená, že očkovaný člověk šíří případnou nákazu daleko méně než člověk neočkovaný. A to je také ten důvod proč je dobré, aby se očkovali i mladí a zdraví jedinci.
Ano souhlasím, že covidový zápal plic je hrozba především pro starší a nemocné (komorbidita), ale znám celkem hodně zdravých, aktivně sportujících chlapů v mladém nebo středním věku, kteří měli vážný průběh Covid-19. A už dnes je známo, že u hodně lidí poměrně dlouho po prodělání Covid-19 přetrvávají různé zdravotní problémy.
Takže závěrem: žijeme ve společnosti, je mnoho věcí, které fungují tak, že když je dělá hodně jedinců, tak to má na tu společnost znatelný dopad. Podle toho čeho se to týká, je ten dopad buď pozitivní nebo negativní. Když bude ve společnosti hodně jedinců, kteří budou vyhazovat odpadky jenom do popelnic a odpadkových košů, tak dopad bude ten, že tady nebudeme mít bordel na ulicích. Když bude ve společnosti hodně očkovaných jedinců proti nějaké nemoci, tak tu nemoc rychleji a na delší dobu porazíme a bude to mít na ostatní aspekty života společnosti menší negativní dopad.
Ty nechápeš jediný důvod proč se nechat očkovat. Já zase nechápu proč se nenechat očkovat s ohledem na potřeby naší společnosti, které jsme všichni součástí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 07:10:37 10. 12. 2021
Sekta.jpg
JOE [2021-12-10 06:29:49]:
Ještě jednu poznámku:
Spolupracujeme v rámci výkonu služby se záchranáři , lékaři, inspektory provozu kteří jsou v přímém výkonu a mají přehled o pacientech s CoVid positivnimi.
Většina těchto pacientů je polymorfnich, cukrovkari, lidé se špatným životním stylem, které by sestřelila a chřipka. Ano , u těchto lidi vidím smysl DOBROVOLNÉHO očkováni , neboť mají oprávněně strach o své zdraví a co by s nimi případná nákaza mohla udělat.
Ano ,jsou i výjimky u mladých,ale většinou je zde ještě nějaká další anamneza pacienta , která už se úplně ven nedostane , skryté srdeční vady , porucha autoimunitniho systému apod..i tak se ale tito lidé podle svého uvážení nechávají na chřipku očkovat dobrovolně, proto pořád nevidím smysl proč zdraví jedinci , kteří se o sobě starají po všech stránkách mají byt nuceni do očkováni.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio